مواد لازم: تخممرغ: 6 عدد/ خرماي بدون هسته: يك پيمانه/ مغز گردو: 10
عدد/ شير: 6 قاشق سوپخوري/ دارچين: يك قاشق مرباخوري سرصاف/ نمك و
زردچوبه: به ميزان لازم/ روغن براي سرخ كردن: به ميزان لازم
طرز تهيه: تخممرغها را با نمك ، زردچوبه و شير به حدي مخلوط ميكنيم تا كف كند. سپس خرما را خوب با پشت چنگال (به همراه يك قاشق سوپخوري آبجوش) له ميكنيم و گردوها را نيز در ظرفي جداگانه ريز ميكنيم. مقدار مورد نظر روغن را در يك تابه ميريزيم و حرارت ميدهيم. آنگاه تخممرغها و مواد اضافه شده به آن را درون تابه ميريزيم. كمي كه اين مواد گرفت، خرما و گردوي ريز شده را به همراه دارچين به صورت نواري در وسط مواد ميريزيم و لبههاي لايه زيرين را روي آن قرار ميدهيم. مراقب باشيد رولت پاره يا سوراخ نشود. بعد از سرخ شدن رولت ميشود آن را برش داد.
