مواد لازم:
- بادمجان قلمی و متوسط 2 عدد
- تخم مرغ 2 عدد
- شیر 2 قاشق غذاخوری
- سیر 2 پر
- نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
* طرز تهیه
1- بادمجانها را پوست کرده و حلقه حلقه کنید، به آن نمک زده، همراه سیر
خلال شده در روغن سرخ نمایید. (اگر هنگام سرخ کردن کدو و بادمجان شعله کم
باشد و در تابه را بگذارید بادمجان یا کدو در ضمن سرخ شدن کاملا می پزد و
روغن خود را پس می دهد.) سپس به آن کمی زردچوبه بزنید.
2- تخم مرغها را در ظرفی شکسته و با چنگال هم بزنید و به آن شیر و نمک و
فلفل را بیفزایید و در تابه با روغن داغ بریزید و بلافاصله در تابه را
بگذارید تا تخم مرغ خود را بگیرد و سرخ شود.
3- بادمجانهای حلقه شده را روی این تخم مرغها چیده و املت را لوله کنید. یا
املت را از وسط تا کرده، سپس با کفگیر آن را برداشته و در دیس بگذارید.
املت کدو عینا مانند املت بادمجان است و با همان مقدار مواد لازم، فقط بجای بادمجان از کدو استفاده می کنیم