* کره- ۵۰ گرم
* پياز ريز خرد شده- يک عدد متوسط
* سير ريز شده- ۲ حبه
* سيب زميني خرد شده- يک عدد متوسط
* آب مرغ- ۲ ليوان* شير- ۵/۲ ليوان
* اسفناج خرد شده- ۴۵۰ گرم
* پوست ليمو- نصف ليمو
* خامه- ۳ قاشق غذاخوري
* نمک، فلفل و پودر جوز هندي- به مقدار لازم
* پياز و سير را به مدت ۶ دقيقه در کره تفت دهيد تا کمي نرم شود. سيب زميني ها را به پياز اضافه کنيد و روي حرارت کم به مدت يک دقيقه تفت دهيد. آب مرغ را اضافه کنيد و پس از جوش آمدن به مدت ۱۰ دقيقه روي حرارت کم بگذاريد بپزد تا سيب زميني ها نرم شود.
* شير را اضافه کنيد و سپس نصف اسفناج و پوست ليمو را بيفزاييد و در ظرف را ببنديد و بگذاريد به مدت ۱۵ دقيقه روي حرارت ملايم بپزد.سپس اجازه دهيد سوپ کمي خنک شود.
* سوپ پخته را به همراه باقي مانده اسفناج خام در مخلوط کن بريزيد و به شکل پوره در بياوريد. دوباره به ظرف برگردانيد و گرم کنيد. در اين مرحله، نمک، فلفل و پودر جوز هندي را به آن اضافه کنيد. اگر سوپ خيلي غليظ شد آب مرغ به آن اضافه کنيد.
* سوپ را همراه با خامه سرو کنيد.
