اين سوپ آلبالويي يكي از رايجترين سوپهاي فصل تابستان در كشور مجارستان است. مجارستانيها اين سوپ را به صورت سرد سرو ميكنند!
مواد لازم براي 4 نفر:
ـ 15 ميليليتر يا يك قاشق سوپخوري آرد سفيد
ـ 120 ميليليتر يا نصف فنجان خامه
ـ يك سوم فنجان شكر
ـ 225 گرم يا يك و يك دوم فنجان آلبالو
ـ 900 ميليليتر يا سه و سه چهارم فنجان آب
ـ نوك قاشق چايخوري نمك
طرز تهيه:
1 ـ ابتدا هسته آلبالوها را به دقت جدا كنيد. براي اين منظور بهتر
است از دستگاه هستهگير استفاده كنيد تا شكل و فرم آلبالوها تا حد امكان
حفظ شود زيرا به اين ترتيب، سوپ ظاهري زيباتر پيدا ميكند. حالا به وسيله
همزن آرد و خامه را خوب با هم مخلوط كنيد؛ سپس نمك و يك قاشق مرباخوري شكر
را نيز به آن اضافه كنيد و هم بزنيد.
2 ـ قابلمهاي آماده كرده و آلبالوها را داخل آن بريزيد؛ سپس آب و
باقيمانده شكر را به آلبالوها اضافه كنيد و به مدت 10 دقيقه روي حرارت شعله
اجاق گاز قرار دهيد تا آلبالوها بپزند.
3 ـ پس از گذشت اين مدت، قابلمه را از روي اجاق گاز برداريد و 2 قاشق
سوپخوري از شربت آب را در كاسهاي كوچك، براي تزئين روي غذا كنار بگذاريد.
2 قاشق سوپخوري ديگر از شربت را برداشته و در داخل مايه مخلوط آرد و خامه
بريزيد و با هم مخلوط كنيد تا مايه، رنگي شود؛ سپس مايه را به آلبالوهاي
داخل قابلمه اضافه كنيد و مربا را به مدت 5 الي 6 دقيقه روي حرارت شعله
بجوشانيد تا ضمن جوش آمدن مايه سوپ يكنواخت شود.
4 ـ قابلمه را از روي حرارت برداريد و بگذاريد سرد شود. در صورت نياز به آن
كمي نمك اضافه كنيد. پس از سرد شدن، اين سوپ را در كاسه بريزيد و روي آن
را با شربتي كه از پيش برداشته بوديد تزئين كرده، سپس سرو كنيد.
