* خيار- ۲ عدد درشت
* کرفس- ۴ دانه با برگ
* شويد- يک مشت
* انگور سبز- ۱۰۰ گرم
* فلفل سبز- ۲ عدد
* ماست چکيده پرچرب- ۲۵۰ ميلي ليتر
* نان فانتزي- ۲ برش ضخيم
* سرکه سفيد- ۲ قاشق مرباخوري
* نان فانتزي خشک- ۲۰۰ گرم
* روغن زيتون- ۱۰۰ ميلي ليتر
* سير- ۳ حبه
* نمک- به مقدار لازم
* خيار را پوست کنيد، دانه هاي داخل آن را در بياوريد و پس از خرد کردن در دستگاه غذاساز بريزيد. کرفس و جعفري خرد شده، شويد، انگور، فلفل، ماست، ۲ برش نان، سرکه و ۱۰۰ ميلي ليتر روغن زيتون را نيز به آن اضافه و مخلوط کنيد تا صاف و يک دست شود. مخلوط به دست آمده را در يخچال قرار دهيد تا خنک شود.
* در اين فاصله سير را در روغن تفت دهيد تا طلايي شود سپس ۲۰۰ گرم نان را به تکه هاي کوچک در بياوريد و به روغن اضافه کنيد و تفت دهيد تا طلايي شود. نمک به آن اضافه کنيد و از روي حرارت برداريد.
* به هنگام سرو، نان تفت داده را روي سوپ خيار بريزيد و سرو کنيد.
