
آب گوجهفرنگي: دو ليوان
آب مرغ: سه ليوان
آرد: چهار قاشق غذاخوري
كره: 50 گرم
نمك: يك قاشق مرباخوري
فلفل: نصف قاشق چايخوري
جعفري خرد شده: يك قاشق غذاخوري
نان تست: در صورت تمايل
طـرز تهيـه:
ابتدا كره را روي حرارت ميگذاريم تا آب شود. آرد را داخل كره ميريزيم و هم ميزنيم تا آرد تفت بخورد. سپس آب مرغ را آرامآرام داخل آرد ميريزيم و مرتب هم ميزنيم تا آرد كاملا حل شود.
پس از اين مرحله آب گوجهفرنگي، نمك و فلفل را ميافزاييم و ميگذاريم سوپ كمي بپزد و جا بيفتد… در آخر جعفري را اضافه ميكنيم و ميگذاريم چند جوش بزند.
سپس سوپ را از روي حرارت برميداريم و هم ميزنيم. حالا سوپ آماده است، ميتوانيد چند تكه نان تست برشته شده را به همراه سبزي روي سوپ بريزيد و ميل كنيد.