مواد لازم: پرتقال 12 عدد، آب سرد نصف پيمانه، پودر ژلاتين يك قاشق سوپخوري، شكر 120 گرم، آب ليمو يك تا 2 قاشق غذاخوري.
طرز تهيه:8 عدد از پرتقالها را از قسمت نوك برش داده و داخل آن را با قاشق ميوهآرايي خالي كنيد. سعي كنيد داخل پرتقال را مانند يك توپك در آورده و بعد داخل هر پرتقال را با همين توپها پر كنيد.
آب 4عدد پرتقال را گرفته و با آب ليمو و شكر مخلوط كنيد و ظرف را روي حرارت قرار دهيد، تا جايي كه شكر حل شود. همزمان با اين مرحله پودر ژلاتين را با آب سرد مخلوط كنيد و با روش غيرمستقيم (روي بخار در كتري) حرارت دهيد.
سپس پودر ژلاتين را به مخلوط قبلي افزوده و اجازه دهيد تا كمي از حرارت بيفتد. سپس با قاشق داخل پرتقالها را با اين مخلوط پركنيد. در بالايي پرتقال را كه قبلا بريدهايد را دوباره روي آن بگذاريد و ظرف را به مدت 2 تا 3 ساعت در يخچال قرار دهيد. حال دسر آماده سرو است.
