+ ۱۳۸۹/۰۸/۱۳

مواد لازم :
كاكائو :يك قاشق مربا خوري سرپر
شير:يك ليوان
پودر قند:يك قاشق غذا خوري سر پر
زرده تخم مرغ:چهار عدد
خامه:200(دويست)گرم
شكر:2/1 پيمانه(نصف پيمانه)
ورقه ژلاتين ضخيم:سه ورق(اگر نازك بود:شش ورق)
طرز تهيه :


ابتدا زرده تخم مرغ را مي زنيم.از درجه يواش شروع كرده تا درجه سريع. سپس آرام آرام شكر را اضافه مي كنيم تا كرم رنگ شود. بعد در ظرف ديگري خامه را با خاك قند مي زنيم. سپس كاكائو را در شير حل مي كنيم. بعد شير را به مايع اوليه (زرده تخم مرغ و شكر) اضافه مي كنيم و هم مي زنيم. سپس خامه را اضافه كرده و بعد ورقه هاي ژلاتين را كه قبلا در نصف پيمانه آب جوش حل كرده ايم اضافه مي كنيم و ته قالب را با كره چرب مي كنيم و همه مواد بالا را كه با هم زده ايم داخل قالب مي ريزيم و در فريزر مي گذاريم تا ببندد.

(به مدت يك ساعت و نيم)


   برچسب‌ها: دسر فرانسوی
   

درباره وبلاگ

کافه فان / Cafefun.ir
سایت اطلاعات عمومی و دانستنی ها

موضوعات

تبليغات

.:: This Template By : web93.ir ::.

برچسب ها: اطلاعات عمومی ، آموزش ، موفقیت ، ازدواج ، دانستنی ، گیاهان دارویی ، تعبیر خواب ، خانه داری ، سخن بزرگان ، دانلود ، بازیگران ، روانشناسی ، فال ، اس ام اس جدید ، دکتر شریعتی ، شاعران ، آموزش یوگا ، کودکان ، تکنولوژی و فن آوری ، دانلود ، تحقیق ، مقاله ، پایان نامه ، احادیث ، شعر ، رمان ، عکس ، قرآن ، ادعیه ، دکوراسیون ، سرگرمی ، اعتیاد ، کامپیوتر ، ترفند ، ورزش ، کد آهنگ ، مقالات مهندسی ، طنز ، دانلود کتاب ، پزشکی ، سلامت ، برنامه اندروید ، زنان ، آشپزی ، تاریخ ، داستان کوتاه ، مدل لباس ، مدل مانتو ، مدل آرایش