مواد لازم براي 2 نفر
آب: يك پيمانه
مارچوبه: 100 گرم
پاستا: يك چهارم پيمانه
نمك: به مقدار لازم
فيله قزلآلا: يكچهارم عدد
فلفل سياه: به مقدار لازم
پياز قرمز خرد شده: يكهشتم پيمانه
جو: يكچهارم پيمانه
مخلوط آبليمو و روغن زيتون:به مقدار لازم
طرزتهيه: يك ليوان آب را داخل ماهيتابه بريزيد و مارچوبهها را در آن بجوشانيد سپس مارچوبهها را از آن خارج كرده و آب داخل ماهيتابه را نگه داريد. مارچوبهها را داخل آب سرد ريخته سپس آبكشي كرده و خشك كنيد.
جو را داخل آب جوش ريخته و بدون اضافهكردن نمك آن را بپزيد و پاستا را نيز به همين صورت آماده كنيد. در همين حال به فيله قزلآلا به طور يكسان نمك و فلفل بزنيد. سپس آن را بخارپز كرده يا آن كه داخل ورقه آلومينيومي پيچيده و در فر طبخ كنيد. فيله قزلآلا بايد به حدي پخته شود كه بتوانيد با چنگال آن را براحتي به قطعات كوچكتر تقسيم كنيد. با استفاده از 2 چنگال فيله را به قطعات كوچكتر تقسيم كنيد.
ماهي، جو، مارچوبه، پياز، پاستا و مخلوط آبليمو و روغن زيتون
را داخل ظرفي ريخته و خوب به هم بزنيد. سالاد شما آماده است. اين سالاد
بسيار سالم و آسان است. هر 100 گرم قزلآلا داراي 206 كالري است و 12 گرم
چربي، 63 ميليگرم كلسترول و
22 گرم پروتئين دارد.
قزلآلا كالري اندك و چربي اشباع شده كمي دارد، در عين حال
مقدار پروتئين آن خوب و غني بوده و براي بدن ضروري است و حتما بايد از طريق
رژيم غذايي وارد بدن شود. ماهيهاي
آب سرد مانند قزلآلا حاوي امگا 3 بيشتري نسبت به ماهيهاي آب گرماند.
مصرف قزلآلا 2 بار در هفته ميتواند به مقدار كافي امگا 3 را در اختيار
بدن قرار دهد. امگا3 خطر ريتم نامناسب قلبي را كاهش داده و از لخته شدن خون
در عروق كه موجب سكته قلبي ميشود، جلوگيري ميكند.
همچنين از آنجا كه قزلآلا حاوي ويتامين B12 و نياسين است ميتواند از اين طريق نيز به حفظ سلامت قلب كمك كند.
تري گليسيريد نوعي چربي است كه در خون حمل ميشود و به عنوان منبع انرژي به شمار ميرود. تري گليسيريد در حد طبيعي براي بدن لازم است اما مقادير بالاي آن با افزايش كلسترول و LDL بالا و HDL پايين همراه است و موجب افزايش خطر سكته قلبي ميشود. در مطالعات مختلف معلوم شده كه مصرف 2 وعده ماهي قزلآلا در هفته به كاهش تريگليسيريد كمك ميكند و از احتمال بروز حوادث قلبي ميكاهد.
.:: This Template By : web93.ir ::.