آشپزی- نان و پنير و هندوانه يكي از سالمترين و بهترين عصرانهها
يا حتي شامهاي تابستاني است كه شما براي تنوع ميتوانيد همين تركيب را به
صورت سالاد آماده و با نان يا حتي بدون نان ميل كنيد.
شيريني هندوانه در تركيب با شوري پنير بسيار دلچسب است. در ضمن با اضافه
كردن مغز تخمه آفتابگردان و زيتون، در بافت سالاد نيز تنوع ايجاد ميشود.
اين سالاد در تركيه بهعنوان يكي از سالاد ميوههاي سنتي مورد استفاده قرار
ميگيرد.
مواد لازم براي 4نفر:
- هندوانه؛ نيم كيلوگرم (بدون پوست)
- پنير فتا؛ 130 گرم
- مغز تخمه آفتابگردان؛ يك مشت پر
- زيتون ساده؛ 10 تا 15 عدد
روش تهيه:
1 – تخمههاي هندوانه را خارج كرده و آنها را به قطعات متوسط مثلثشكل خرد كنيد. پنير فتا را نيز به صورت نگيني خرد كنيد. حالا ظرف گودي آماده كرده و هندوانه، پنير فتا، مغز تخمه آفتابگردان و زيتون را در آن بريزيد و با هم مخلوط كنيد.
2 – در ظرف را بگذاريد و مدت نيمساعت در يخچال قرار دهيد سپس با نان ميل كنيد.
نكته: در صورت امكان، ابتدا هسته زيتونها را بيرون آورده و بعد به بقيه مواد اضافه كنيد