+ ۱۳۸۹/۰۸/۱۳

آشپزی- نان و پنير و هندوانه يكي از سالم‌ترين و بهترين عصرانه‌ها يا حتي شام‌هاي تابستاني است كه شما براي تنوع مي‌توانيد همين تركيب را به صورت سالاد آماده و با نان يا حتي بدون نان ميل كنيد.
شيريني هندوانه در تركيب با شوري پنير بسيار دلچسب است. در ضمن با اضافه كردن مغز تخمه آفتابگردان و زيتون، در بافت سالاد نيز تنوع ايجاد مي‌شود. اين سالاد در تركيه به‌عنوان يكي از سالاد ميوه‌هاي سنتي مورد استفاده قرار مي‌گيرد.

مواد لازم براي 4نفر:

- هندوانه؛ نيم كيلوگرم (بدون پوست)
- پنير فتا؛ 130 گرم
- مغز تخمه آفتابگردان؛ يك مشت پر
- زيتون ساده؛ 10 تا 15 عدد

 

روش تهيه:

1 – تخمه‌هاي هندوانه را خارج كرده و آنها را به قطعات متوسط مثلث‌شكل خرد كنيد. پنير فتا را نيز به صورت نگيني خرد كنيد. حالا ظرف گودي آماده كرده و هندوانه، پنير فتا، مغز تخمه آفتابگردان و زيتون را در آن بريزيد و با هم مخلوط كنيد.

2 – در ظرف را بگذاريد و مدت نيم‌ساعت در يخچال قرار دهيد سپس با نان ميل كنيد.

نكته: در صورت امكان، ابتدا هسته زيتون‌ها را بيرون آورده و بعد به بقيه مواد اضافه كنيد


   برچسب‌ها: سالاد پنير و هندوانه
   

درباره وبلاگ

کافه فان / Cafefun.ir
سایت اطلاعات عمومی و دانستنی ها

موضوعات

تبليغات

.:: This Template By : web93.ir ::.

برچسب ها: اطلاعات عمومی ، آموزش ، موفقیت ، ازدواج ، دانستنی ، گیاهان دارویی ، تعبیر خواب ، خانه داری ، سخن بزرگان ، دانلود ، بازیگران ، روانشناسی ، فال ، اس ام اس جدید ، دکتر شریعتی ، شاعران ، آموزش یوگا ، کودکان ، تکنولوژی و فن آوری ، دانلود ، تحقیق ، مقاله ، پایان نامه ، احادیث ، شعر ، رمان ، عکس ، قرآن ، ادعیه ، دکوراسیون ، سرگرمی ، اعتیاد ، کامپیوتر ، ترفند ، ورزش ، کد آهنگ ، مقالات مهندسی ، طنز ، دانلود کتاب ، پزشکی ، سلامت ، برنامه اندروید ، زنان ، آشپزی ، تاریخ ، داستان کوتاه ، مدل لباس ، مدل مانتو ، مدل آرایش