+ ۱۳۸۹/۰۸/۱۳
نان لواش

نان لواش

 

مواد لازم: آرد 500 گرم، مايه خمير: 8 گرم، نمك: يك قاشق چايخوري، شير ولرم: 170 ميلي‌ليتر، آب ولرم: 150 ميلي ليتر و روغن مايع: 70 گرم.

طرزتهيه: در ظرفي مناسب، آرد الك شده، نمك و مايه خمير را با هم مخلوط كنيد. سپس شير، آب و روغن را به آن اضافه كرده و هم بزنيد. بعد از اين كه مواد با هم خوب مخلوط شدند آنها را به مدت 10 دقيقه ورز دهيد و روي آن كمي آرد بپاشيد و رويش دستمالي بيندازيد تا خمير حدود 30 تا 40 دقيقه استراحت كند.

پس از گذشت زمان استراحت، خمير را يك دقيقه ورز دهيد و به شكل گلوله‌هاي كوچكي به اندازه نارنگي به وزن 100 گرم چانه كنيد.

حالا چانه‌ها را در سيني بچينيد و دوباره به مدت 5 دقيقه به آن استراحت بدهيد و روي آن را با دستمال بپوشانيد. سپس هر چانه را با وردنه روي سطح آردپاشي شده، نازك باز كنيد.

در اين مرحله ساج مخصوص را بدون اين كه چرب كنيد داغ كرده و خمير لواش آماده را با 2 دست از روي سطح آردپاشي شده برداشته و روي آن قرار دهيد.

پس از اين كه يك طرف آن پخت، نان را برگردانيد و طرف ديگر آن را بپزيد.


   برچسب‌ها: نان لواش
   

درباره وبلاگ

کافه فان / Cafefun.ir
سایت اطلاعات عمومی و دانستنی ها

موضوعات

تبليغات

.:: This Template By : web93.ir ::.

برچسب ها: اطلاعات عمومی ، آموزش ، موفقیت ، ازدواج ، دانستنی ، گیاهان دارویی ، تعبیر خواب ، خانه داری ، سخن بزرگان ، دانلود ، بازیگران ، روانشناسی ، فال ، اس ام اس جدید ، دکتر شریعتی ، شاعران ، آموزش یوگا ، کودکان ، تکنولوژی و فن آوری ، دانلود ، تحقیق ، مقاله ، پایان نامه ، احادیث ، شعر ، رمان ، عکس ، قرآن ، ادعیه ، دکوراسیون ، سرگرمی ، اعتیاد ، کامپیوتر ، ترفند ، ورزش ، کد آهنگ ، مقالات مهندسی ، طنز ، دانلود کتاب ، پزشکی ، سلامت ، برنامه اندروید ، زنان ، آشپزی ، تاریخ ، داستان کوتاه ، مدل لباس ، مدل مانتو ، مدل آرایش