شير – يک ليوان*
تخم مرغ – ۲ عدد (سفيده و زرده را از هم جدا کنيد)*
روغن مايع – نصف ليوان *
شکر – ۴ قاشق غذاخوري *
نمک – کمتر از يک قاشق مرباخوري*
آرد – حدود ۳ ليوان و نصف *
خميرمايه – ۲ قاشق مرباخوري
* پنير فتاي خرد شده – يک ليوان * جعفري خرد شده – ۴ قاشق غذاخوري
* کنجد سياه- يک سوم ليوان
پنير فتا و جعفري را با هم مخلوط کنيد و کنار بگذاريد.* ۲ قاشق غذاخوري شکر و خميرمايه را به شير ولرم اضافه کنيد و به مدت ۳۰ دقيقه در مکان گرم قرار دهيد تا ور بيايد.* به مايه ور آمده، ۲ عدد سفيده تخم مرغ، ۲ قاشق غذاخوري شکر باقي مانده، روغن و نمک اضافه کنيد و کمي هم بزنيد. سپس آرد را به تدريج به مايه اضافه کنيد تا خمير به دست بيايد.* خميررا به دست آمده را در مکان گرم قرار دهيد تا خوب ور بيايد.* گلوله هاي خمير را به اندازه توپ روي کف دست کمي پهن کنيد و يک قاشق مرباخوري مواد پنير به آن اضافه کنيد و کناره هاي آن را ببنديد. بقيه خمير ر ا نيز به همين صورت آماده کنيد.* زرده تخم مرغ زده شده را با استفاده از برس روي خمير آماده شده بماليد و کمي کنجد روي آن بپاشيد.* خمير را در فر که از قبل روي ۱۸۰ درجه سانتي گراد تنظيم شده به مدت ۲۰ دقيقه تا زماني که کمي طلايي شود، قرار دهيد