* تکه هاي کوچک هلو، زردآلو يا سيب خشک- سه چهارم ليوان
* سرکه سيب- دو سوم ليوان
* آرد- يک ليوان
* شکر- يک قاشق مرباخوري
* جوش شيرين- يک هشتم قاشق مرباخوري
* بکينگ پودر- يک قاشق مرباخوري
* نمک- يک هشتم قاشق مرباخوري
* کره- يک چهارم ليوان
* شير بريده با سرکه- نصف ليوان
* روغن مايع- به مقدار لازم
* پودر قند- به مقدار کافي
* براي بريدن شير چند قطره سرکه سيب و يا آب ليمو به شير اضافه کنيد و کنار بگذاريد تا ببرد.
* در قابلمه اي سرکه سيب و ميوه خشک را جوش بياوريد، حرارت را کم کنيد و در قابلمه را بگذاريد تا به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقيقه بپزد وقتي ميوه کمي نرم و آب سرکه تبخير شد ميوه را کمي له کنيد و بگذاريد خنک شود.
* براي تهيه خمير، آرد، شکر، جوش شيرين، بکينگ پودر و نمک را با هم الک کنيد و تکه هاي کره را به آن اضافه کنيد و با استفاده از چنگال و يا نوک انگشتان مخلوط کنيد. شير بريده شده را کم کم به آرد اضافه کنيد تا آرد به شکل خمير دربيايد.
* خمير را روي سطح پاشيده شده با آرد با وردنه باز کنيد و برش هاي گرد متوسط درآوريد.
* خمير را با مواد ميوه پر کنيد و لبه هاي آن را با کمي آب خيس کنيد و به هم بچسبانيد.
* پيراشکي را در روغن داغ سرخ کنيد.
* روي پيراشکي هاي آماده کمي شکر بپاشيد و سرو کنيد.
