مواد لازم
سيب زميني :700 گرم
تخم مرغ : دو عدد
گوجه فرنگي ريز شده: 3 قاشق سوپ خوري
پيازچه خرد شده: 3 قاشق سوپ خوري
فلفل سبز خرد شده: يک عدد
شير:3 قاشق سوپ خوري
آرد سفيد: مقداري
آرد سوخاري:40 گرم
نمک و فلفل: به ميزان لازم
روغن: به مقدار لازم
طرز تهيه
سيب زميني ها را پوست کنده و به قطعات کوچک خرد کنيد. سپس مقداري آب و نمک به آن افزوده و به مدت 20 تا 30
دقيقه به آن زمان پخت دهيد. بعد از آن سيب زميني ها را با مقداري شير و يک
عدد تخم مرغ زده شده مخلوط کرده و سپس گوجه فرنگي، پيازچه، فلفل خرد شده،
نمک و فلفل را به آن افزوده و خوب مخلوط کنيد. مقداري از مواد را
برداشته،ابتدا در آرد و سپس در تخم مرغ زده شده و نهايتا در آرد سوخاري
بغلطانيد. مواد را در کف دست کمي پهن کرده و نهايتا در روغن داغ قرار
دهيد،تا طلايي رنگ شوند.