* شکلات تخته اي نيمه شيرين- ۱۱۲ گرم
* کره- ۱۱۳ گرم
* آب جوش- يک و يک سوم ليوان
* آرد- دو و يک سوم ليوان
* شکر- يک و نيم ليوان
* ماست غليظ- نصف ليوان
* تخم مرغ- ۲ عدد
* جوش شيرين- ۲ قاشق مرباخوري
* نمک- يک قاشق مرباخوري
* کمي وانيل
* کره- ۱۱۳ گرم.
* شکلات تخته اي نيمه شيرين- ۱۱۲ گرم.
* پودر قند- يک و نيم ليوان.
* شير- يک چهارم ليوان.
* کمي وانيل.
* فر را روي حرارت ۱۸۰ درجه سانتي گراد تنظيم کنيد و ۲ قالب گرد ۲۰ سانتي متري را کمي چرب و با آرد آغشته کنيد.
* شکلات را به تکه هاي کوچک خرد کنيد، کره و آب را با استفاده از قاشق به آن اضافه کنيد تا کاملا ذوب و نرم شود.
* شکر، تخم مرغ و وانيل و ماست را به مواد اضافه کنيد و هم بزنيد.
* سپس آرد، جوش شيرين و نمک را به مواد اضافه کنيد و روي دور کم هم بزنيد تا مايه يکدست شود.
* مايه کيک را به طور مساوي در قالب ها بريزيد و به مدت ۳۰ دقيقه در فر قرار دهيد.
* شکلات خرد شده و کره را در کاسه اي روي ظرفي حاوي آب قرار دهيد تا روي حرارت کم ذوب شود.
* پس از ذوب شدن از روي گاز برداريد و پودر قند، شير و وانيل به آن اضافه کنيد و هم بزنيد تا يکدست شود.
* شکلات را به مدت ۲۰ دقيقه در يخچال قرار دهيد تا خنک شود سپس با آن کيک را تزيين کنيد.