شست و شوی ظروف
چند نكته در مورد ظروفی از جنس روی
:1-
بعد از خریدن ظروف رویی ، قبل از استفاده ، می توانید داخل ظرف را آب
بریزید ، چند قاشق سركه اضافه كنید و آن را چند دقیقه روی اجاق قرار دهید
تا بجوشد و بعد آب آن را خالی كرده و از ظرف استفاده كنید، هرگز سیاه نمی
شود.
2- اگر این ظروف سیاه شده ، برای تمیز كردن آن از سیم ظرف شویی و صابون استفاده كنید .
3-
اگر این ظروف بر اثر سرخ شدن یا پختن غذا سیاه شده ، ظرف خالی را روی
اجاق قرار دهید و شعله را روشن كنید . با این كار تمام قسمت های سیاه ظرف
به صورت دود از ظرف خارج می شود و ظرف شما كاملاً سفید می شود . به شرط
اینكه بعد از خاموش كردن اجاق ، تا قبل از سرد شدن ظرف آب به آن نپاشید.
چون این كار باعث سوراخ شدن ظرف می شود.
تمیز كردن ظرفی كه در آن غذا سوخته است:
اگرغذا
به ته قابلمه چسبیده ، هرگز كارد، قاشق یا كفگیر فلزی برای پاك كردن آن به
كار نبرید. كافی است آن را از آب گرم پر كنید و مقداری نمك نیز به آن
اضافه كنید. اگرغذا خیلی محكم به قابلمه چسبیده است ، مقداری سركه در آن
بریزید و بجوشانید تا كاملاً پاك شود.
بر طرف كردن بوی پیاز از كارد:
اگر كارد شما بوی پیاز می دهد ، با كارد هویج را حلقه حلقه ببرید . با این كار بوی پیاز از بین می رود.
تمیز كردن قوری استیل:
اگر
قوری شما جرم گرفته است ، قوری را پر از آب كنید و ، مقداری آبلیمو در آن
بریزید و روی اجاق بگذارید تا بجوشد . قوری شما كاملاً تمیز می شود.
شستن فلاسك چای :
ابتدا
تفاله های چای را از فلاسك خالی كنید، سپس مقداری آب گرم در فلاسك ریخته،
كمی مایع ظرفشویی به آن اضافه نموده و یك اسكاچ نرم داخل فلاسك بیندازید ،
در آن را ببندید و خوب تكان دهید، تا تمیز شود و بعد با آب گرم كاملا
شستشو دهید.
پاك كردن ظروف آلومینیومی:
برای پاك كردن این ظروف می توانید از سركه استفاده كنید: چند قاشق سركه داغ داخل ظروف بریزید. ظروف شما كاملاً نو و درخشان می شود.
شستن بشقاب ها:
قبل
از این كه شروع به شستن بشقاب ها كنید، آنها را درون ظرف بزرگتری كه پر از
آب كرده اید ، قرار دهید . سپس چند قاشق سركه به آب اضافه كنید و چند
دقیقه صبر كنید تا سركه تمام چربی ها را به خود بگیرد، سپس بشقاب ها را
بشویید.