به گزارش ایسنا، جوزف فوربس، متخصص انستیتو قلب و دیابت آمریکا در آزمایشهای خود تاثیر خوردنی های معمول مثل نان تست را روی بدن انسان بررسی کرده و دریافته است که این نان ها، مواد شیمیایی تولید می کنند که فرایند پیری را تسریع کرده و خطر ابتلا به بیماری های مزمن را نیز تشدید می کند.
این مواد شیمیایی "AGE" نام دارند و در مواد خوراکی مختلف از نان تست گرفته تا نوشابه های کولا و قهوه ممکن است، تولید شوند.
به گزارش روزنامه سیدنی مورنینگ هرالد، مقدار خیلی زیاد این مواد شیمیایی در بدن می تواند موجب بروز بیماری های قلبی و دیابت شده و در عین حال چین و چروک های پوستی را هم افزایش دهد.
هر چه خوردنی حاوی شکر افزودنی بیشتر باشد و بیشتر هم فرآوری شده باشد، مقدار این مواد شیمیایی در آن افزایش پیدا می کند.
.:: This Template By : web93.ir ::.