مرتضی صفوی در گفت و گو با خبرنگار بهداشت و درمان فارس، افزود: گوشت شتر از لحاظ شکل ظاهری شبیه گوشت گوسفند است.
این گوشت از سدیم بیشتری بر خوردار است اما میزان پتاسیم آن کمتر است و گوشت شتر منبع بسیار برای بسیاری از مواد غذایی مهم و مورد نیاز بدن است.
این متخصص تغذیه افزود: این گوشت حاوی پروتئین های با ارزش غذایی بالا و تعدادی از ویتامین های مفید و مورد نیاز بدن نظیر ویتامین های گروه B و برخی از عناصر معدنی مهم نظیر آهن و فسفر و کلسیم است.
صفوی گفت: مصرف گوشت شتر برای افزایش قوای جنسی، ضد تب و رماتیسم و ضد بواسیر و رفع طب مفید است.
.:: This Template By : web93.ir ::.