به گزارش خبرنگار مهر در گرگان، برخی نانوایان گلستانی با ارائه کد اشتراک
برای مشتریان و عرضه نان به درب منازل آنها با پیک های موتوری اقدام به
فروش نان و جلب بیشتر مشتری کرده اند.
این خبازان، نان را با نرخ مصوب جلوی درب منزل و مغازه مشترکان و
مشتریان ارائه می دهند و درصدند با ارتقای کیفیت نان از گردونه رقابت خارج
نشوند.
همچنین برخی خبازان با برخی افزودنی ها مانند کنجد، برای افزایش کیفیت نان تلاش می کنند و درصد فروش بیشتر نانهایشان هستند.
ارسال پیامک ، چاپ برشور و دادن جایزه و قرعه کشی از دیگر شیوه هایی است که برخی خبازان برای تبلیغ نانشان به کار بسته اند.
براساس اعلام مسئولان، با آغاز اجرای هدفمندی یارانه ها بیش از 15
درصد رد مصرف نان در گلستان صرفه جویی شد، این درحالیست که پیش از این، 30
درصد نان در گلستان دور ریز و ضایعات می شد.
همچنین با اجرای این قانون شاهد کاهش چشمگیر صف های طولانی
نان جلوی خبازیها هستیم و بیشتر خبازیها در ساعتهای مختلف به عرضه نان گرم
می پردازند.
براساس اعلام ستاد هدفمندی یارانه ها، نان غالب استان بربری است که با وزن 475 گرم نرخ هر قرص نان دو هزار ریال تعیین شد.
این درحالیست که پیش ازقانون هدفمندی یارانه ها، نرخ نان بربری به ازای هر
قرص با وزن 435 گرم هزار ریال بود که پس از اجرای طرح، با وزن 475 گرم به
200 تومان افزایش یافت.
همچنین نرخ هر قرص نان لواش با وزن 190 گرم نیز 750 ریال تعیین شد و این درحالیست که وزن هر قرص لواش 10 گرم افزایش یافت.
نرخ نان سنگک با وزن 675 گرم 275 تومان تعیین شده است و در سراسر استان اجرا شده است.
گلستان دو هزار و 35 واحد خبازی دارد که 10 درصد این واحدها آزادپز
هستند و همچنین 935 واحد خبازی استان روستایی است که 46 درصد تعداد
نانواییهای استان را شامل می شوند و770 واحد خبازی شهری غیر از نانوایی
های آزادپز وجود دارد.