دستور العمل تهیه (fish &chips) ماهی و چیپس
مواد لازم:
۲ پیمانه آرد معمولی
۲ پیمانه شیر
آب (به مقدار لازم)
۱ چانه مایه خمیر
نمک
سیب زمینی (برای ۱ یا ۲ نفر)
روغن (برای سرخ کردن)
طرز تهیه:
آرد را در یک غذاساز نسبتا بزرگ ریخته و شیر را به آن اضافه میکنیم. در ابتدا آرد و شیر را خوب با یکدیگر مخلوط کرده و در همان حال آب را کم کم به آن اضافه می کنیم. نباید آب را یکجا به آن اضافه کرد. حالت همزدن را تا زمانی که تمام آرد و مواد اضافه شده کاملا با هم ترکیب شده و غلظت و قوام یکنواخت پیدا کند ادامه می دهیم. سپس نمک و مایه خمیر را اضافه کرده و دوباره هم می زنیم. دستگاه را خاموش کرده و ۱ تا ۱ ساعت و نیم مواد به دست آمده را در حالت استراحت در یک مکان گرم قرار می دهیم.
برای درست کردن چیبس، سیب زمینی ها را پوست کنده و به اندازه های مساوی تکه تکه کرده و آنها را شسته و میگذاریم تا کاملا خشک شوند. سپس آنها را در یک ظرف دسته دار عمیق که حاوی روغن داغ می باشد یه مدت ۵ دقیقه قرار می دهیم. سپس آنها را از روغن خارج کرده و با یک قاشق شیارهایی روی آنها ایجاد کرده و به مدت ۱۰ دقیقه در یک ظرف فلزی قرار داده تا خنک شوند و این شیار ها را به خود بگیرند. دوباره آنها را به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه در روغن ریخته تا کاملا طلایی شوند و راحت قابل جویدن باشند. نمک را هم که چاشنی آن است روی آن می ریزیم.
ماهی را در داخل مایع آرد غلتانده و خوب با آن پوشش میدهیم بعد در روغن
می گذاریم تا سرخ شود و به طور منظم آنها را برمی گردانیم تا هر دو طرف
آنها کاملا سرخ شود. سپس آنها را از روغن خارج کرده و نمک روی آن می ریزیم
و با چیبسی که درست کرده ایم میل می کنیم.
البته در دستور راحت تر این غذا میتوانید از پودر سوخاری استفاده کنید.
یعنی ماهی ها را اول در پودر سوخاری بغلتانید بعد در تخم مرغ بغلتانید و در
آخر آنها را با پودر نان آغشته ساخته و سرخ کنید.
.:: This Template By : web93.ir ::.