قهوه، ماده غذايي و نوشيدني آرامبخشي است كه علاوه بر اين خاصيت تركيبات فنولي داشته كه به نوعي آنتياكسيدان هستند.براساس
بررسيهاي صورت گرفته از سوي محققان نروژي روي 61 نفر، يک فنجان قهوه حاوي
300 نوع از آنتياکسيدانها است. به گفته موسسه فرانسوي آنتياکسيدانها،
در هر فنجان قهوه 200 تا 550 ميليگرم از اين مواد موجود است. از سوي ديگر
تحقيقات پژوهشگران و بررسيهاي صورت گرفته حاکي از آن است که به جاي اينکه
يك ليوان قهوه را در يک وعده بنوشيد بهتر است آن را به صورت آرام و تدريجي و
به مقدار اندک بنوشيد. اين روش نوشيدن مانع از آن ميشود که ميزان کافئين
بدن به دليل مصرف مقدار زيادي از قهوه به يک باره افزايش پيدا کند. در عين
حال اين شيوه سبب تجديد قواي بدني براي مدت بيشتري ميشود و باعث ميشود که
در طول روز احساس خستگي نکنيد و با انرژي بيشتري به کارهاي روزانه خود
ادامه دهيد.men's health -ژانويه 15