+ ۱۳۸۹/۱۱/۱۴
http://sohrabeghashang.persiangig.com/image/nks.gif

ورقه بادمجان گیلان:
این غذا خیلی سریع آماده شده همراه نان یا برنج کته روغن دار سرو می شود.
بانجان قلمی که دانه زیاد نداشته باشد 4 عدد - تخم مرغ 4 تا 5 عدد - نمک و فلفل و کمی دارچین - روغن برای سرخ کردن

بانجانها را حلقه حلقه کرده بعد از گرفتن تلخی آنها در تابه سرخ می کنیم تا حد نرم و طلای شدن بعد تمام این حلقها را کنار هم منظم در تابه چیده و تخم مرغها را که در ظرفی دیگر خوب با چنگال زدیم روی بانجانها ریخته تا همه سطح آن را بپوشاند +نمک و فلفل و دارچین درب تابه را گذاشته تا تخم مرغا خودش را بگیرد . نیازی به برگردادن و سرخ کردن طرفغ دیگر این کوکوی ساده نیست . میزان بادنجان به تخم مرغ می تواند به دلخواه شما تغییر کند.


کوکوی بادمچان:
بادمچان: 4 عدد کوچک
تخم مرغ : یک عدد
آرد: یک ق غ
سیر رنده شده : دو الی 3 حبه
رب: یک قاشق غذاخوری
روغن- نمک – فلفل

بادمجان ها را سرخ کرده . له می کنیم. بعد تمام مواد را با هم مخلوط گرده و در تابه کوچکی هر دو روی کوکو را سرخ می کنیم.
- این مقادیر برای یک تابه گرد کوچک مناسب است.



بادمجان قلمی متوسط 5 تا 6 عدد- سبزی معطر شامل : نعنا و گشنیز و خالواش خرده شده ( خیلی ریز 2ق غذاخوری ( سبزی تازه نداشتین سبزی خشک به مقدار کمتر استفاده کنید . خالواش نداشتید نعنا+ گشنیز به مقدار کمتر از نعنا
سیر تازه رنده شده 2 تا 3 پر- مغز گردوی ساییده شده 150 گرم- گلپر 1/2 ق مرباخوری (خیلی زیاد نباشه چون طعمش به سبزی ها غالب میشه و مزه خوبی به این چاشنی نمیده- آب انار ترش و شیرین یک لیوان در صورت نبودن  آب انار از آب غوره استفاده کنید .میزان ترشی را بچشید و کم کم آن را اضافه کنید. نمک به میزان لازم
بادمجانها را کباب کرده پوستشان را گرفته و خوب در یک ظرف بکوبید تمام مواد ذکر شده را با بادمجانها مخلوط کرده و بگذارید در یخچال تا مواد خوب مزه هم را به خود بگیرند . این چاشنی همراه با باقلی قاتق  یا ماهی سرخ کرده  یا باقلاویج بسیار خوشمزه است و مزه این غذا ها را تکمیل میکند. در قدیم به عنوان یک غذای کامل همراه با برنج کته مصرف میشد



یک نوع غذا با بادمجان درست می کنم که بین شمالی ها به ورقه بادمجان معروف است . به این ترتیب که بادمجان ها را به صورت گرد گرد بریده و در روغن سرخ  می کنیم . وقتی همه بادمجانها را سرخ کردیم در یک ماهیتابه چیده و بین آنها میتوان چند حلقه گوجه فرنگی نیز بگذاریم .و سپس چند عدد تخم مرغ را با نمک فلفل و زردچوبه می زنیم  و روی  مواد قبلی می ریزیم و درب غذا را گذاشته تا تخم مرغ ها ببندد. حالا میتوانید با نان تازه و سبزی خوردن و ماست میل کنید نوش جانتان .Tongue


کشک بادمجان :

بادمجان ها را حلقه حلقه کنید و اگر فکر می کنید که ممکن است تلخ باشند آن ها را در آب نمک قرار دهید. عد از نیم ساع آن ها را از آب نمک خارج و حسابی فشار دهید تا آب سیاه رنگی از بادمجان خارج شود و بعد بشویید.

در قابلمه یا تابه مناسبی رون کافی ریخته و بادمجان ها را در آن سرخ کنید که اگر از در ظرف استفاده کنید بادمجان ها روغن کمتری لازم داشته و مغز پخت هم می شوند. بعد از این مرحله بادمجان ها را با گوشت کوب کاملاً له کنید. و به آن پیاز داغ - سیر له شده و کشک کافی و کمی هم نعناع خشک پودر شده و گردوی نگینی شده اضافه کنید . بعد از مخلوط کردن مواد آن را از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظرتان بریزید. سطح کشک بادمجان را صاف کرده و مقداری هم کشک برای سفید کردن سطحش به روی غذا بمالید. به کمک نعناع داغ روی غذا را خط انداخته و آن را خانه خانه کنید یا هر طرحی که دوست دارید روی کشک بادمجان بیندازید. بعد خانه های ایجاد شده را با پیاز داغ- سیر داغ- گردو خرد شده و گوشت چرخ کرده سرخ شده پر و تزیین کنید.

حالا بخورید و حالش رو ببرید.
- ما برای مهمانی ها داخل این غذا از گوشت چرخ کرده تفت داده شده هم استفاده می کنیم.
- اگر مطمئن هستید که بادمجان ها تلخ نیستند می توانید آنها را چهار گوش خرد کرده و بعد سرخ کنید.
- در افزودن نمک به این غذا محتاط باشید چون آب نمک معمولاً نمک آن را اندازه می کند و نیازی به نمک اضافه نیست.
- کسانی که رژیم دارند می توانند بادمجان ها را با آب خیلی کم آب پز یا کبابی کنند و بقیه مراحل را انجام دهند که مسلماً طعم سرخ شده بهتر از دو نوع دیگر است.



شکم پاره !
بادمجان هایی با اندازه متوسط را انتخاب و به صورت راه راه پوست بکنید. سر بادمجان را نباید از آن جدا کنید. با کارد وسط بادمجان را یک برش عمیق ایجاد کنید ولی مواظب باشید تا ا سمت دیگر کارد خارج نشود. این شیار برای ÷ر کردن مواد بعدی است. این بادمجان ها را بعد از قرار دادن داخل آب نمک و گرفتن آب سیاه بادمجان و شستشو دادن در روغن سرخ کنید. بادمجان ها باید کاملاً سرخ شده و خوشرنگ شوند.
در ظرف دیگری پیاز ها را سرخ کرده و در اواخر سرخ شدن سیر های خلالی شده را به آن ها افزوده و بعد از کمی تفت دادن گوشت چرخ کرده را هم افزوده و بعد از اینکه رنگش عوض شد به آن ها مقداری آب - رب گوجه - نمک و فلفل افزوده و در ظرف را بگذارید تا گوشت پخته و آبش کاملاً کشیده شود. بعد جعفری خرد شده را افزوده و زیر حرارت را خاموش کنید تا عطر جعفری حفظ شود.
با کمک قاشق از ماد آماده شده داخل شکاف بادمجان ها را پر کرده و در تابه ای که در آن مواد میانی را آماده کرده بودید و آن را نشسته اید ! بچینید. مقدار کمی آب را با رب مخلوط کرده و کمی زعفران اضافه کرده و از کنار بادمجان ها نه روی آن ها داخل تابه بریزید و در ظرف را بگذارید تا ان آب در حرارت ملایم کشیده شده و خامی احتمالی بادمجان ها گرفته شود. غذا آماده است. نوش جان.
غذایی فوق العده خوشمزه است. امتحان کنید.
- هر قدر که بتوانید شکاف بزرگتری ایجاد و مواد میانی بیشتری قرار دهید غذا خوشمزه تر می شود.




بادمجانها ی قلمی کوچک را از طول برش دهید دراب نمک قرار دهید بعد شسته ودر روغن سرخ کنید درب ظرف را بگذارید تا نم پخته شوند ولی زیاد له نشوند کمی رب ونمک بزنید بعد درظرف نسوزی مرتب بچینید درظرف دیگری ماست چکیده وتخم مرغ وسیر رنده شده وزعفران وکمی نمک رابا هم مخلوط میکنیم بروی بادمجا نها میدهیم در فر میگذاریم  تامواد رویی پخته شود وخودش را بگیرد با کوفته قلقلیهای کوچک وپیاز داغ تزیین کنید واقعا خوشمزه میشهTongue



خوراک کدو و بادمجان

کدو : 2 عدد
بادمجان 2 عدد
فلفل دلمه ای :1 عدد
پیاز : 1 عدد متوسط 
رب گوجه فرنگی : 1 قاشق غذا خوری
سیب زمینی : 1 عدد متوسط
گوجه فرنگی : دو عدد
آبغوره: به مقدار دلخوا ه
نمک فلفل و زردچوبه و مقداری هم دارچین
ابتدا کدو ها و بادمجان ها را به صورت گرد گرد برش زده و در روغن سرخ می کنیم . سپس پیاز را نیاز به صورت نگینی خرد کرده و تفت می دهیم. و سپس رب گوجه فرنگی را به همراه ادویه ها کمی در روغن تفت داده و به آن  کمی آب اضافه کرده تا حل شوند. سپس کدوها بادمجان های سرخ شده و  سپس سیب زمینی ها را نیز مثل کدوها و بادمجان ها برش می زنیم روی آنها می چینیم و به ترتیب فلفل دلمه ای و گوجه فرنگی ها را نیز چیده و در آخر محلولی که از رب درست کرده بودیم روی مواد ریخته و درب آن را می گذاریم تا جا بیافتد. و  در چند دقیقه آخر پخت نیز یک استکان کوچک آبغوره  یا آب نارنج بنا به ضائقه روی همه مواد ریخته و با نان سنگک داغ و سبزی خوردن سرو می کنیم. نوش جانتان .


رول کدو و بادمجان

مواد لازم:
بادمجان 2 عدد
کدو 2 عدد
گوشت چرخ کرده 150 گرم
پياز 1 عدد
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري
جعفري خرد شده 2 قاشق سوپخوري
سير له شده 1 حبه
پنير موتزارلا 100 گرم
خلال دندان به تعداد لازم
روغن 2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل سياه به ميزان لازم

طرز تهيه:ابتدا سر و ته بادمجان و کدوها را بگيريد. سپس بادمجان و کدوها را به صورت ورق هاي نيم سانتي برش دهيد و به کمي نمک آغشته کنيد. يک قاشق سوپخوري روغن را با برس تمام سطوح ورق هاي بادمجان و کدو بماليد. بعد کدو و بادمجان ها را در يک تابه چدني يا دستگاه گريل، گريل کنيد؛ فقط در حدي که طلايي شوند.
سپس در تابه اي ديگر پياز را با يک قاشق ديگر از روغن تفت دهيد و گوشت چرخ کرده را درون تابه بريزيد. کمي نمک و فلفل سياه به گوشت بيفزاييد و اجازه دهيد تا رنگ گوشت کاملاً تغيير کند. بعد سير له شده و رب گوجه فرنگي را به مواد بيفزاييد و در آخر، جعفري خرد شده را بريزيد. سپس بلافاصله تابه مواد را از روي حرارت برداريد.
روي تخته کار يک ورقه کدو و يک ورقه بادمجان گريل شده را روي هم قرار دهيد و بعد کمي از مايه گوشت آماده شده را روي آن بگذاريد. يک تکه پنير روي مايه گوشت قرار دهيد و سپس ورقه بادمجان و کدو را با هم رول کنيد. در انتها، با يک خلال دندان آنها را به هم متصل کنيد. (حتماً از 2 ساعت قبل خلال ها را داخل آب قرار دهيد.)
بعد از آنکه رول هاي آماده شد، آنها را درون ظرف مخصوص بچينيد و 15 دقيقه در طبقه وسط فر با دماي 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا بپزند و پنير روي آنها آب شود. سپس آماده سرو است.




یه خوراک سریع و گیاهی خیلی خیلی خوشمزه که از غذاهای شهر خودمونه(دوستان شاکی نشن بگن نه...مال شهر ماستLOL)...لیته بادمجونه که دستورشو براتون میذارم:
بادمجان(با پوست)
گوجه فرنگی رسیده
پیاز
یکی دو پر سیر
روغن
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و دارچین
پیاز داغ, سیر داغ درست کنید....گوجه و بادمجان رو نگینی خرد کنید...ادویه ها رو به پیاز اضافه کرده یه سر تفت بدید تا بو خامیش گرفته شه...گوجه و بادمجان رو اضافه کنید....کمی که سرخ شد, یه لیوان اب اضافه کنید بذارید رو حرارت ملایم خوب بپزه و کاملا له بشه...هر از چند گاهی هم بزنید والا ته میگیره....یه قاشق رب تفت داده شده هم میتونین به مواد اضافه کنید...اب غذا که کاملا تبخیر شد و به روغن افتاد حاضره...با پیاز و سبزی خوردن خیلی میچسبهHug




گراتن مرغ و بادمجان....به درخواست Laleh.A عزیز... برای تهیه این گراتن یه نکته خیلی مهمو همون اول بگم...هرررگز از بادمجون سرخ کرده ی یخ زده برای تهیه گراتن استفاده نکنین....چون مدت طبخ کوتاهه و طعم بد فریزر تو گراتن میمونه....بادمجون باید تازه باشه...این خیلی تو طعمش تاثیرگذاره... کلا توصیه میکنم هیچ وقت بادمجون سرخ کردرو فریز نکنین...چون هم عین جیر میشه و هم از نظر طعم, خیلی افت میکنه...
نصف یک مرغ رو با پیاز و سیر و اب و نمک و فلفل سیاه, ابپز کنید...بعد استخوناشو در بیارین و به قطعات منظم تقسیم کنید...بادمجونا رو پوست کنید,به صورت حلقه های ضخیم ببرید, نمک بزنید و در روغن سرخ کنید(نه خیلی)...
ظرف مورد نظرو چرب کنید...سس سفید بریزید...یه ردیف بادمجان...یه ردیف مرغ...دوباره سس سفید...همینطور ادامه بدید تا مواد تمام شه...لایه اخر باید سس سفید باشه...در اخر پنیر پیتزا و یه ردیف نان باگت مکعبی خرد شده.
برا این مقدار 3 پیمانه سس سفید غلیظ کافیه...
ظرف رو به مدت 40 دقیقه, در فر با حرارت 175 درجه سانتی گراد(که از قبل روشن کردین) بگذارید....نوش جان



برای تهیه حلیم بادنجان من به این صورت عمل می کنم:
گوشت گردن گوسفندی یا سردست 1500 گرم. بادمجان 2000 گرم. برنج نصف لیوان. عدس نصف لیوان. پیاز داغ و سیر داغ به میزان دلخواه. نعناع داغ به میزان لازم. گردو خرد شده . نمک فلفل و زردچوبه. زعفران حل شده. کشک 750 گرم.
 ابتدا بادنجانها را طبق همیشه سرخ کرده و سپس در قابلمه ای ریخته با کمی آب می گذاریم بپزد. بعد در نیمه پخت برنج را به بادمجان اضافه کرده تا با آب آن پخته شود و کاملا بعد از پختن بدون اب شود.عدس راپخته به آن اضافه می کنیم.گوشت را با 1 عدد پیاز نمک و زردجوبه می گذاریم بپزد تا آب ان حدود 1 لیوان باقی بماند.رگ وریشه اش را جدا کرده و می کوبیم و اب گوشت را به مخلوط بادمجان اضافه کرده در میکسر ریخته و له می کنیم وبه گوشت اضافه می کنیم.روی حرارت قرار داده پیاز و سیرراربه همراه 1 ق م پر زردچوبه در 100 گرم روعن تفت داده در اخر  نعناع را اضافه کرده بلافاصله زیر حرارت را خاموش کرده گردو را ریز خرد نموده و این مواد را به همراه کشک به مخلوط بادمجان اضافه می کنیم. فلفل و نمک ان را اندازه کرده می گذاریم حلیم ما به روعن بیفتد باید حرارت ملایم باشدودر اخر زعفران حل شده را اضافه می کنیم و درظرف کشیده با پیاز داغ سیر داغ نعناع داغ گردو وزعفران حل شده تزیین میکنیم  



بادمجان حصیری :

گوشت چرخ کرده پیاز نگینی شده سیر خلال شده جعفری خرد شده نمک - فلفل - رب گوجه فرنگی بادمجانهای نسبتاً دراز و درشت با دمجان ها را با پوست از پهنا ورقه ورقه کرده (ضخامت هر ورقه نیم سانت) و در آب نمک قرار دهید تا تلخیش برود بعد با آب شستشو داده و این ورقه ها را در روغن سرخ کنید. و کنار بگذارید پیاز نگینی شده را داخل روغن تفت دهید و در اواخر سرخ شدن سیر خلالی را هم اضافه کنید تا سیر هم طلایی رنگ شود. در این مرحله گوشت چرخ کرده را هم افزوده و بعد از تغییر رنگ گوشت به آن نمک - فلفل و رب کافی افزوده و یک لیوان آب بریزید و در ظرف را بگذارید تا گوشت پخته و آبش کاملاً کشیده شود. در این مرحله جعفری خرد شده را افزوده و با مواد مخلوط کنید و بلافاصله زیر گاز را خاموش کنید. ورقه های بادمجان را به صورت + روی هم قرار دهید. در مرکز این + مقدار کافی از مواد قرار داده و گوشه های بادمجان را از هر طرف به سمت مرکز تا کنید تا بقچه مانند شود. با یک خلال دندان این بقچه را محکم کرده و برای تزیین به انتهای خلال دندان یک فلفل سبز کوچک شیرین یا یک برش از فلفل دلمه ای قرمز یا گوجه وصل کرده داخل ظرف مناسبی بچینید. با کمی آب- نمک - ادویه و رب سس تهیه کرده و روی بادمجان ها بدهید و در حرارت ملایم یا در فر قرار دهید تا بادمجان ها پخته و سس غلیظ شود. بهتر است این مرحله را در همان ظرف سرو انجام دهید تا بدون زحمت کشیدن به ظرف دیگر باشد. - بادمجانها را زیاد نازک نکنید که بعد از سرخ شدن پاره شوند.

و ...


   

درباره وبلاگ

کافه فان / Cafefun.ir
سایت اطلاعات عمومی و دانستنی ها

موضوعات

تبليغات

.:: This Template By : web93.ir ::.

برچسب ها: اطلاعات عمومی ، آموزش ، موفقیت ، ازدواج ، دانستنی ، گیاهان دارویی ، تعبیر خواب ، خانه داری ، سخن بزرگان ، دانلود ، بازیگران ، روانشناسی ، فال ، اس ام اس جدید ، دکتر شریعتی ، شاعران ، آموزش یوگا ، کودکان ، تکنولوژی و فن آوری ، دانلود ، تحقیق ، مقاله ، پایان نامه ، احادیث ، شعر ، رمان ، عکس ، قرآن ، ادعیه ، دکوراسیون ، سرگرمی ، اعتیاد ، کامپیوتر ، ترفند ، ورزش ، کد آهنگ ، مقالات مهندسی ، طنز ، دانلود کتاب ، پزشکی ، سلامت ، برنامه اندروید ، زنان ، آشپزی ، تاریخ ، داستان کوتاه ، مدل لباس ، مدل مانتو ، مدل آرایش