
بانجانها را حلقه حلقه کرده بعد از گرفتن تلخی آنها در تابه سرخ می کنیم تا حد نرم و طلای شدن بعد تمام این حلقها را کنار هم منظم در تابه چیده و تخم مرغها را که در ظرفی دیگر خوب با چنگال زدیم روی بانجانها ریخته تا همه سطح آن را بپوشاند +نمک و فلفل و دارچین درب تابه را گذاشته تا تخم مرغا خودش را بگیرد . نیازی به برگردادن و سرخ کردن طرفغ دیگر این کوکوی ساده نیست . میزان بادنجان به تخم مرغ می تواند به دلخواه شما تغییر کند.
کوکوی بادمچان:
بادمچان: 4 عدد کوچک
تخم مرغ : یک عدد
آرد: یک ق غ
سیر رنده شده : دو الی 3 حبه
رب: یک قاشق غذاخوری
روغن- نمک – فلفل
بادمجان ها را سرخ کرده . له می کنیم. بعد تمام مواد را با هم مخلوط گرده و در تابه کوچکی هر دو روی کوکو را سرخ می کنیم.
- این مقادیر برای یک تابه گرد کوچک مناسب است.
بادمجان قلمی متوسط 5 تا 6 عدد- سبزی معطر شامل : نعنا و گشنیز و خالواش
خرده شده ( خیلی ریز 2ق غذاخوری ( سبزی تازه نداشتین سبزی خشک به مقدار
کمتر استفاده کنید . خالواش نداشتید نعنا+ گشنیز به مقدار کمتر از نعنا
سیر
تازه رنده شده 2 تا 3 پر- مغز گردوی ساییده شده 150 گرم- گلپر 1/2 ق
مرباخوری (خیلی زیاد نباشه چون طعمش به سبزی ها غالب میشه و مزه خوبی به
این چاشنی نمیده- آب انار ترش و شیرین یک لیوان در صورت نبودن آب انار از
آب غوره استفاده کنید .میزان ترشی را بچشید و کم کم آن را اضافه کنید. نمک
به میزان لازم
بادمجانها را کباب کرده پوستشان را گرفته و خوب در یک ظرف
بکوبید تمام مواد ذکر شده را با بادمجانها مخلوط کرده و بگذارید در یخچال
تا مواد خوب مزه هم را به خود بگیرند . این چاشنی همراه با باقلی قاتق یا ماهی سرخ کرده یا باقلاویج بسیار خوشمزه است و مزه این غذا ها را تکمیل میکند. در قدیم به عنوان یک غذای کامل همراه با برنج کته مصرف میشد
کشک بادمجان :
بادمجان ها را حلقه حلقه کنید و اگر فکر می کنید که ممکن است تلخ باشند آن ها را در آب نمک قرار دهید. عد از نیم ساع آن ها را از آب نمک خارج و حسابی فشار دهید تا آب سیاه رنگی از بادمجان خارج شود و بعد بشویید.
در قابلمه یا تابه مناسبی رون کافی ریخته و بادمجان ها را در آن سرخ کنید که اگر از در ظرف استفاده کنید بادمجان ها روغن کمتری لازم داشته و مغز پخت هم می شوند. بعد از این مرحله بادمجان ها را با گوشت کوب کاملاً له کنید. و به آن پیاز داغ - سیر له شده و کشک کافی و کمی هم نعناع خشک پودر شده و گردوی نگینی شده اضافه کنید . بعد از مخلوط کردن مواد آن را از روی حرارت برداشته و در ظرف مورد نظرتان بریزید. سطح کشک بادمجان را صاف کرده و مقداری هم کشک برای سفید کردن سطحش به روی غذا بمالید. به کمک نعناع داغ روی غذا را خط انداخته و آن را خانه خانه کنید یا هر طرحی که دوست دارید روی کشک بادمجان بیندازید. بعد خانه های ایجاد شده را با پیاز داغ- سیر داغ- گردو خرد شده و گوشت چرخ کرده سرخ شده پر و تزیین کنید.
خوراک کدو و بادمجان
مواد لازم:
بادمجان 2 عدد
کدو 2 عدد
گوشت چرخ کرده 150 گرم
پياز 1 عدد
رب گوجه فرنگي 2 قاشق سوپخوري
جعفري خرد شده 2 قاشق سوپخوري
سير له شده 1 حبه
پنير موتزارلا 100 گرم
خلال دندان به تعداد لازم
روغن 2 قاشق سوپخوري
نمک و فلفل سياه به ميزان لازم
طرز تهيه:ابتدا
سر و ته بادمجان و کدوها را بگيريد. سپس بادمجان و کدوها را به صورت ورق
هاي نيم سانتي برش دهيد و به کمي نمک آغشته کنيد. يک قاشق سوپخوري روغن را
با برس تمام سطوح ورق هاي بادمجان و کدو بماليد. بعد کدو و بادمجان ها را
در يک تابه چدني يا دستگاه گريل، گريل کنيد؛ فقط در حدي که طلايي شوند.
سپس
در تابه اي ديگر پياز را با يک قاشق ديگر از روغن تفت دهيد و گوشت چرخ
کرده را درون تابه بريزيد. کمي نمک و فلفل سياه به گوشت بيفزاييد و اجازه
دهيد تا رنگ گوشت کاملاً تغيير کند. بعد سير له شده و رب گوجه فرنگي را به
مواد بيفزاييد و در آخر، جعفري خرد شده را بريزيد. سپس بلافاصله تابه مواد
را از روي حرارت برداريد.
روي تخته کار يک ورقه کدو و يک ورقه بادمجان
گريل شده را روي هم قرار دهيد و بعد کمي از مايه گوشت آماده شده را روي آن
بگذاريد. يک تکه پنير روي مايه گوشت قرار دهيد و سپس ورقه بادمجان و کدو
را با هم رول کنيد. در انتها، با يک خلال دندان آنها را به هم متصل کنيد.
(حتماً از 2 ساعت قبل خلال ها را داخل آب قرار دهيد.)
بعد از آنکه رول
هاي آماده شد، آنها را درون ظرف مخصوص بچينيد و 15 دقيقه در طبقه وسط فر
با دماي 180 درجه سانتيگراد قرار دهيد تا بپزند و پنير روي آنها آب شود.
سپس آماده سرو است.
بادمجان حصیری :
گوشت چرخ کرده پیاز نگینی شده سیر خلال شده جعفری خرد شده نمک - فلفل - رب گوجه فرنگی بادمجانهای نسبتاً دراز و درشت با دمجان ها را با پوست از پهنا ورقه ورقه کرده (ضخامت هر ورقه نیم سانت) و در آب نمک قرار دهید تا تلخیش برود بعد با آب شستشو داده و این ورقه ها را در روغن سرخ کنید. و کنار بگذارید پیاز نگینی شده را داخل روغن تفت دهید و در اواخر سرخ شدن سیر خلالی را هم اضافه کنید تا سیر هم طلایی رنگ شود. در این مرحله گوشت چرخ کرده را هم افزوده و بعد از تغییر رنگ گوشت به آن نمک - فلفل و رب کافی افزوده و یک لیوان آب بریزید و در ظرف را بگذارید تا گوشت پخته و آبش کاملاً کشیده شود. در این مرحله جعفری خرد شده را افزوده و با مواد مخلوط کنید و بلافاصله زیر گاز را خاموش کنید. ورقه های بادمجان را به صورت + روی هم قرار دهید. در مرکز این + مقدار کافی از مواد قرار داده و گوشه های بادمجان را از هر طرف به سمت مرکز تا کنید تا بقچه مانند شود. با یک خلال دندان این بقچه را محکم کرده و برای تزیین به انتهای خلال دندان یک فلفل سبز کوچک شیرین یا یک برش از فلفل دلمه ای قرمز یا گوجه وصل کرده داخل ظرف مناسبی بچینید. با کمی آب- نمک - ادویه و رب سس تهیه کرده و روی بادمجان ها بدهید و در حرارت ملایم یا در فر قرار دهید تا بادمجان ها پخته و سس غلیظ شود. بهتر است این مرحله را در همان ظرف سرو انجام دهید تا بدون زحمت کشیدن به ظرف دیگر باشد. - بادمجانها را زیاد نازک نکنید که بعد از سرخ شدن پاره شوند..:: This Template By : web93.ir ::.