|
|
| زنانی که از این خوراکی استفاده میکنند، به طور قابل توجهی، کمتر از سایرین به بیماریهای قلبی دچار میشوند. | |
| زنانی
که از روغن زیتون و سبزیجات برگدار همچون اسفناج استفاده میکنند، به
طور قابل توجهی، کمتر از سایرین به بیماریهای قلبی دچار میشوند.
در
این رابطه دکتر دومینیکو پالی از مرکز پیشگیری از بیماری و تحقیق فلورانس
گفت: به طور واضح دلیل این ارتباط مشخص نیست، اما احتمالا مکانیزم این مواد
اثرات محافظتی روی دستگاه گردش خون به وسیله مواد ریزمغذی مانند فولاتها،
ویتامینهای آنتیاکسیدانی و پتاسیم که همگی در برگ سبزیجات سبز موجود
هستند، میگذارند.
کسانی که پتاسیم بیشتری مصرف میکنند، موجب بهبود دستگاه گردش خون خود شده از این رو، به فشار خون کمتری دچار میشوند.
گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
|
.:: This Template By : web93.ir ::.