
|
|
| آیا می دانید مصرف این نوشیدنی در صبحانه تأثیر آنتی اكسیدانی چای را میكاهد و همین طور .... | |
| مصرف شیر پرچرب در صبحانه تأثیر آنتی اكسیدانی چای را میكاهد عضو
هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران گفت: استفاده از شیر پرچرب میتواند
میزانی از آنتیاكسیدانهای موجود در چای را از بین ببرد.
محمدجواد حسینزاده افزود: استفاده از شیر پرچرب میتواند میزانی از آنتیاكسیدانهای موجود در چای را از بین ببرد. وی گفت: موادی كه به عنوان مواد چرب مصرف میشود برای حفاظت عروق جنبه منفی تلقی میشود. عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشكی تهران اضافه كرد: چربی بیش از حد برای بدن مضر است، چون در دیواره عروق رسوب میكند و باعث تنگی و گرفتگی آنها و در نتیجه سكته قلبی و مغزی میشود. حسینزاده گفت: چربی زیاد در رژیم غذایی ممكن است اثر آنتی اكسیدانی ویتامین C را از بین ببرد. گردآوری : گروه سلامت سیمرغ
|
.:: This Template By : web93.ir ::.