
مواد لازم برای 4 تا 6 نفر:
زرده تخم مرغ 6 عدد
شکر 250 گرم
خامه 250 گرم
شیر نیم لیتر
پودر کاکائو 25 گرم
آب جوش یک چهارم پیمانه
وانیل اندکی
پودر ژلاتین 40 گرم (حدود 2 قاشق غذاخوری)
طرز تهیه:
پودر کاکائو را در آب جوش حل کنید. پودر ژلاتین را
همراه با آب ولرم روی بخار کتری قرار دهید تا ذرات ژلاتین در آب حل شود و
شفاف گردد. زرده های تخم مرغ را با شکر و وانیل ترکیب نموده و با همزن خوب
بزنید تا به رنگ کرم درآید و کشدار شود. شیر را روی حرارت به جوش آورده و
مخلوط زرده های تخم مرغ را کم کم به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا
نبندد. سپس پودر ژلاتین حل شده را اضافه نموه و در آخر خامه را بریزید و
خوب مخلوط کنید. پس از این که کاملاً مخلوط شد، نیمی از مواد را به صورت
سفید در قالب ریخته و در یخچال قرار دهید. پس از نیم ساعت، نیمی دیگر از
مواد را با پودر کاکائوی آماده شده مخلوط کنید و آهسته روی دسر بسته شده
بریزید و دوباره به مدت دو ساعت در یخچال قرار دهید.
.:: This Template By : web93.ir ::.