چرا لیمو شیرین تلخ میشود؟
علت تلخی لیمو شیرین, ترکیباتی به نام نارنجین و لیمونین است. هرچه مواد قلیایی در یک ماده طبیعی مانند میوه ها بیشتر باشد, وقتی میوه برش میخورد و در معرض هوا قرار میگیرد, طعم آن تلخ تر میشود. هنگامی که لیموترش را برش میزنیم, لیمونین و نارنجین موجود در آن با اکسیژن هوا ترکیب شده و مزه تلخی را به وجود می آورند. در بین مرکبات, نارنج و لیمو هر دو این خاصیت را دارند وهر چه درجه شیرینی یک میوه بیشتر باشد تلخی خود را بیشتر نشان میدهد. البته تلخی این میوه اثر منفی بر سلامت و دستگاه گوارش انسان ندارد. [ البته اگه تونستید بخوریدش...! ]
