یك
متخصص تغذیه گفت: كرفس تصفیه كننده خون است و مصرف آن باعث برطرف شدن آكنه
و جوش میشود. مریم مراداف افزود: كرفس حاوی ویتامین C است كه به تقویت
سیستم ایمنی بدن كمك میكند. وی گفت: كرفس حاوی مادهای به نام فالیدز
(phalides) است كه باعث كاهش كلسترول خون میشود و مادهای به نام كومارینز
(Coumarrins) دارد كه از ابتلا به سرطان جلوگیری میكند. این متخصص تغذیه
اضافه كرد: كرفس حاوی موادی به نام سالیدس (Pthalides) است كه به آرام شدن
ماهیچههای اطراف رگها كمك میكند و باعث گشاد شدن رگها میشود. با
فضاهایی كه در رگها به وجود میآید، خون میتواند با فشار كمتری حركت
كرده و فشار خون بالا كاهش پیدا میكند. سالیدس، استرس را نیز كاهش
میدهد. مراداف گفت: كرفس حاوی مادهای است به نام كومارین (Coumarins) كه
از تخریب سلولها به وسیله رادیكالهای آزاد جلوگیری میكند و همچنین
كومارین فعالیت گلبولهای سفید، كه مدافعان سیستم ایمنی هستند و سلولهای
غیرطبیعی كه سلولهای سرطانی از آن جمله است، مورد هدف قرار میدهد. وی
اضافه كرد: ماده دیگری كه به نام استیلنیك (Acetylenics) است كه در متوقف
نمودن رشد سلولهای سرطانی موثر است.
.:: This Template By : web93.ir ::.