طرز تهیه
خمیر پیتزای شماره ۸ را تهیه می کنیم . پیاز را پس از شستن و پوست گرفتن
به شکل حبه های کوچک خرد کرده و در روغن زیتون تف می دهیم . رب گوجه فرنگی
را نیز به پیاز اضافه می کنیم .
خمیر را به چند قسمت تقسیم می کنیم ، سینی فر را چرب کرده ، هر قطعه از
خمیر را مطابق شکل ایجاد می کنیم . مواد بالا را روی هر قسمت می ریزیم . فر
را روی حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم نموده و به مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه در
طبقه وسط فر قرار می دهیم . پنیر پارامسان و موزارلا را به صورت ورقه برش
داده ، یک ورقه پنیر پارامسان روی مواد قرار داده سپس روی آن یک ورقه پنیر
موزارلا می گذاریم . برشی از زیتون یا فلفل نیز روی پنیر قرار می دهیم .
آنگاه مجدداً به مدت ۵ دقیقه پیتزا را مجددا در فر قرار می دهیم .
.:: This Template By : web93.ir ::.