معاون
دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: زنانی که هر روز از هویج خام
استفاده می کنند 5 تا 8 بار کمتر به سرطان سینه مبتلا می شوند.
مهر: دکتر زهرا عبداللهی اظهار داشت: مصرف روزانه سبزیها یکی از عوامل
مهم پیشگیری از سرطانهاست و سبزیها از کالری پایینی برخوردارند.
وی با اشاره به اینکه سبزیها سرشار از انواع ویتامینها و مواد معدنی هستند،
افزود: سبزیهایی با رنگ سبز پر رنگ و نارنجی از بروز سرطان حنجره و ریه
جلوگیری می کنند و مصرف روزانه یک بشقاب سبزی باعث می شود افراد در دوران
بزرگسالی و میانسالی دچار اختلال حافظه نشوند.
عبداللهی تصریح کرد: سبزیهای ریشه ای به دلیل پایین آوردن میزان کلسترول
تاثیر به سزایی در کاهش میزان حمله های قلبی دارند و مصرف سبزیها مخصوصا
سبزیهای خام ضد عفونی شده همراه با غذا، میزان جذب آهن را افزایش داده و
باعث کاهش میزان کم خونی فقر آهن می شود.