
جهت خواندن به ادامه مطلب مراجعه کنید…

















































زامبیها، مردگانی هستند که کنترلی بر روی حرکات خود ندارند و عموما در
فیلمهای ترسناک ظاهر میشوند. زامبی ریشه در فرهنگ وودو دارد، اما آیا
میدانستید که زامبیها در عالم واقعیت هم وجود دارند؟
مورچههای زامبی
مغز مورچههای برگچین در جنوب شرقی آسیا تحت کنترل یک قارچ قرار دارد که
Ophiocordyceps Unilateralis نامیده میشود. این قارچ قبل از اینکه مورچه
میزبان خود را بکشد، آن را مجبور میکند تا به بهترین نقطه جنگل برود. سپس
با رشد بیش از حد خود باعث منفجر شدن جمجه مورچه و رها شدن هاگهای خود
درون جنگل میشود.
محمود حاجزمان: قبل از اینکه زامبیها در فیلمها ظاهر شوند، نقش مهمی را در فرهنگ وودو در آفریقای غربی و هائیتی بازی میکردند. کلمه زامبی به احتمال زیاد از لغت nzambi ریشه گرفته که تقریبا به معنای «روح یک انسان مرده» است. زامبیها انسانهای بدون روح هستند.
به گزارش پاپساینس،
در اوایل دهه 1980 میلادی / 1360 شمسی، گیاهشناسی به نام وید دیویس این
نظریه را مطرح کرد که زامبیها چیزی بیش از فرهنگ قومی و جادوگری هستند.
به اعتقاد وی قدرت زامبی که در آیینهای مذهبی هائیتی از آن استفاده
میشود، در واقع نوعی سم قوی است که باعث مسدود شدن کانالهای عصبی میشود.
سوسکهای زامبی
دیویس نظریه خود را تا حدودی از مثالهای موجود در عالم واقع الهام گرفته
بود. از جمله میتوان به زنبور جواهرنشان ماده اشاره کرد که سم
تترودوتوکسین خود را به درون مغز یک سوسک تزریق میکند و باعث میشود
واکنشهای پرواز و دفاع سوسک از کار بیفتد. این زنبور سپس سوسک بیچاره را
به درون لانه خود میبرد و درون شکم آن تخم میگذارد. هشت روز بعد لاروهای
زنبور سر از تخم بیرون میآورند و با تغذیه از سوسک، به داخل اندامهای وی
نقب میزنند. در تمام این مدت سوسک زنده است و تحت کنترل زنبور قرار دارد.
مورچههای زامبی
مغز مورچههای برگچین (کشاورز) در جنوب شرقی آسیا تحت کنترل یک قارچ
عفونی قرار دارد که Ophiocordyceps Unilateralis نامیده میشود. این قارچ
قبل از اینکه مورچه میزبان خود را بکشد، آن را مجبور میکند تا به بهترین
نقطه جنگل برود. سپس با رشد بیش از حد خود باعث منفجر شدن جمجه مورچه و
رها شدن هاگهای خود درون جنگل میشود.
گاوهای زامبی
نخستین فیلم زامبی دنیا در سال 1968 / 1347 ساخته شد. در این فیلم ارتشی
از اجساد گوشتخوار که در اثر تشعشعات رادیواکتیو زنده شده بودند، به گروهی
از روستاییان پنسیلوانیا حمله کردند. در آن زمان فیلمهای زامبی به نوعی
ترس از جنگ هستهای را نشان میداد. امروزه زامبیهایی که در سینماها به
نمایش در میآیند، عموما در اثر عفونتهای ویروسی ایجاد شدهاند؛
ویروسهای همهگیری که جایگزین ترس از جنگ هستهای شدهاند.
پروتئینی به نام ذره عفونی پروتئیندار یا اصطلاحا پریون میتواند بر روی
مغز تاثیر بگذارد. پریونها همان عامل بیماریزایی هستند که باعث بروز
بیماری جنون گاوی شدند. اگر یک پریون ناقص وارد سیستم بدن ما شود -مانند
اتفاقی که در بیماری جنون گاوی افتاد- سایر پریونهای بدن ما نیز به شکل
این پریون ناقص در میآیند، و باعث میشوند مغز انسان نوعی حالت خمیری به
خود بگیرد. از آنجاییکه پریونها زنده نیستند، از بین بردن آنها تقریبا
غیرممکن است. هیچ نوع درمان شناخته شدهای برای بیماریهای ناشی از پریون
وجود ندارد. این پروتئینها قادرند حتی سالها پس از مرگ قربانی خود، باعث
آلوده شدن دیگران شوند. به همین دلیل طبق قوانین انگلستان افرادی که در
اثر بیماری جنون گاوی از دنیا رفتهاند، باید در قبرهایی دفن شوند که
حداقل سه متر زیر زمین هستند.
انسانهای زامبی
ارتباط پریونها به بیماریهای زامبیمانند در اوایل دهه 1950 میلادی /
1330 شمسی کشف شد. در آن زمان فرمانداران استرالیایی که مشغول سیاحت در
استانهای کوهستانی شرقی پاپوا گینهنو بودند، متوجه شدند برخی از اعضای
قبیله فوور از نوعی رعشه عجیب رنج میبرند. این رعشهها عموما با خندههای
ناگهانی و غیر قابل کنترل همراه بود. اعضای قبیله این بیماری را کورو
مینامیدند. در اوایل دهه 1960 / 1340، دکتر مایکل آلپرز منشاء این بیماری
را پیدا کرد. این بیماری ریشه در مراسم تدفین آدمخوارانه این قبیله داشت
که شامل خوردن مغز مردگان بود.
ویروس زامبی مسری
استیون اسچلوزمان در کتاب جدید خود به نام «کالبدشکافی زامبی» نیز منشاء
زامبی را در پریون میداند. کتاب وی داستانی تخیلی درباره استنلی بلوم
است؛ آخرین دانشمندی که به پناهگاه سازمان ملل فرستاده شده تا بر روی
ویروس زامبیساز ANSD مطالعه کند. (ویروسی که به گفته اسچلوزمان مخفف
عبارت سندرم نقص فاسدکننده عصبی بیقاعده است.) اسچلوزمان که استادیار
روانپزشکی دانشگاه هاروارد است میگوید لوب پیشانی مغز در یک زامبی
احتمالا وجود ندارد. همچنین مخچه که هماهنگی حرکت بدن را کنترل میکند،
اگرچه سالم است اما به طور کامل کار نمیکند.
اسپری زامبیساز
پریونها توسط هوا منتقل نمیشوند … البته تا این لحظه. گروهی از آسیبشناسان سویسی در یک مطالعه جدید، غلظتهای بالا از پریون را درون یک افشانه قرار داند و موشهای آزمایشگاهی را در معرض اسپری این افشانه قرار دادند. نتیجه آزمایش از کشندگی 100 درصدی حکایت داشت.
• نان گردویی
• سبزی پلو
• ماهی شکم پر
• آش رشته
• رشته پلو
• کوکو سبزی
• سمنو
• نان برنجی
• قطاب
• نان نخودچی
• باقلوا
• سوهان عسلی
سمنو
مواد لازم برای ۴ نفر:
• گندم یک کیلو
• آرد ۴ کیلو
• آب به مقدار لازم
طرز تهیه :
(به نسبت یک کیلو گندم چهار کیلو آرد لازم است ) گندم نقره ای شده را چرخ می کنیم و یا می کوبیم بعد مقداری آب روی آن می ریزیم و خوب مخلوط کرده آن را از صافی رد می نمائیم و آنها را با دست فشار می دهیم تا عصاره گندم که شیرین است گرفته شود آرد را در یک ظرف مناسب می ریزیم شیره گندم را هم روی آن ریخته بهم می زنیم تا مایه صاف و رقیق شود شیره گندم باید مقداری باشد که مایه را رقیق کند ظرف را روی حرارت ملایم قرار می دهیم مرتب آن را هم می زنیم تا جوش آمده و غلیظ گردد و ته نگیرد و رنگ آن هم قهوه ای شود نکته حساس در پختن سمنو این است که از هم زدن سمنو غفلت نکنیم چون زود ته می گیرد و گلوله می شود پس از آن که سمنو غلیظ شدو غلظت آن مانند ماست معمولی در آمد و رنگ آن هم قهوه ای خوش رنگ شد سمنو آماده است سمنو به روغن و شکر احتیاج ندارد .
نان برنجی
مواد لازم برای ۴ نفر:
• آرد برنج ۵۰۰ گرم
• پودر شکر ۲۰۰ گرم
• روغن ۲۵۰ گرم
• گلاب ۱٫۲ پیمانه
• تخم مرغ کوچک ۲ عدد
طرز تهیه :
شکر و روغن و زرده های تخم مرغ را با هم خوب مخلوط می کنیم تا زمانیکه یکدست شوند. سفیده های آنرا جدا در ظرفی می زنیم تا سفت شوند. سپس گلا ب و آرد و سفیده های زده شده را هم به مایه اضافه می کنیم و خوب بهم می زنیم . این مایه را در ظرفی پلاستیکی می ریزیم وبرای ۲۴ ساعت در یخچا ل قرار می دهیم . سپس خمیر را در یک ظرف مسطح نچسب به قطر نیم سانتی متر پهن می کنیم و با چاقوی شیرینی پزی آنرا به تکه های کوچک می بریم و می گذاریم در فر با دمای ۳۰۰ درجه فارنهایت برای ۵ تا ۲۰ دقیقه بپزد . رنگ آن نباید زیاد تغییر کند.
قطاب
مواد لازم برای تهیه خمیر :
• ماست چکیده ۱٫۲ پیمانه
• روغن مایع ۱٫۲ پیمانه
• آردسفید ۲٫۵ پیمانه
• پودرخمیرترش ۱٫۲ قاشق چایخوری
مواد لازم برای ۴ نفر:
• بادام خام ۱۰۰ گرم
• گلاب ۴ قاشق غذاخوری
• هل ۱ قاشق چایخوری
• شکر۲ قاشق غذاخوری
• پودرقند به میزان لازم برای غلطاندن قطاب
• پودرپسته برای تزئین
• روغن مایع برای سرخ کردن
طرز تهیه :
ابتدا خمیرآرد را الک کرده همراه ماست چکیده و روغن مایع ترکیب می کنیم و با دست شروع به هم زدن می کنیم و به تدریج آرد را اضافه می کنیم و خمیرترش را با مقداری آب گرم مخلوط می کنیم و میگذاریم ۵ دقیقه بماند و بعد به مواد اضافه می کنیم و سپس ورز می دهیم به طوریکه خمیر به دست نچسبد و همچنین لطیف باشد. حدود نیم ساعت خمیر را ورز می دهیم و در نایلون پیچیده و حدود ۲۰ ساعت در یخچال نگهداری می کنیم که خوب به عمل بیاید. خمیر به عمل آمده را برروی صفحه ای می گذاریم و کمی آرد می پاشیم و بعد با وردنه خمیر را صاف می کنیم . سپس با دهانه استکان قالب می زنیم مواد داخل قطاب را آماده می کنیم که ابتدا پوست مغزبادام را گرفته و بعد آسیاب می کنیم و گلاب و پودرهل را اضافه می کنیم که بصورت خمیر در می آید . و با یک قاشق مرباخوری از مواد به داخل خمیر می ریزیم و با دست دورآن را می پیچیم (به صورت کروی) سپس در روغن مایع فراوان سرخ می کنیم و در توری گذاشته و بعد از خنک شدن در پودرقند می غلطانیم و بعد با پودرپسته تزئین می کنیم.
نان نخودچی
مواد لازم برای ۴ نفر:
• آرد نخود چی خیلی نرم ۵۰۰ گرم
• پودر شکر ۲۵۰ گرم
• روغن ۳۰۰ گرم
طرز تهیه :
خاکه قند و روغن را مخلوط می کنیم و میزنیم تا مایه کاﻤﻸ نرم و لطیف شود. آرد را در مایه میریزیم و خوب مالش می دهیم تا خمیر نرم شود و چسبندگی پیدا کند بطوریکه اگر با دست گلوله ای درست کنیم آن گلوله باز نشود . بهتر است خمیر را در یک کیسه نایلون چند ساعت بگذاریم بماند و در صورت امکان اگر خمیر یکی دو روز بماند شیرینی بهتر و راحتتر تهیه می شود . خمیر را روی میز بقطر یک سانتی متر باز می کنیم و با قالبهای کوچک مخصوص نان نخود چی قالب می زنیم و نانهای قالب زده را در سینی می چینیم و در فر با حرارت ۳۰۰ درجه بمدت ۲۰ دقیقه تا نیم ساعت می پزیم نانها باید کمی طلایی شوند ولی رنگ آنها نباید زیادی برگردد ممکن است گلوله های کوچکی باندازه یک فندق از خمیر را در دست گرد کنیم و با دندانه ریز شانه روی آنرا تزیین کنیم و نصف خلا ل پسته وسط آن فرو نماییم .
باقلوا
مواد لازم برای ۶ نفر:
• مغز بادام-۵۰۰ گرم
• شکر- ۲۵۰ گرم
• پودر هل- یک قاشق پر
• زرده تخم مرغ- ۲ عدد
• شیر- نصف فنجان
• روغن- ۲ قاشق پر
• آرد-۱۵۰ تا ۲۰۰ گرم
• بیکینگ پودر- نصف قاشق چای خوری
• گلاب- نصف فنجان
• قالب های کوچک فلزی
طرز تهیه :
شیر- بیکینگ پودر-روغن و زرده تخم مرغ را مخلوط می کنیم و کم کم آرد می ریزیم ومرتب بهم می زنیم تا مایه خمیرشده به دست نچسبد وزیاد هم سفت نشود بعد خمیر را خوب مالش می دهیم و می گذاریم دو سه ساعت در کیسه نایلون بماند سپس مایه بادام و قند وهل کوبیده را مخلوط می کنیم آنگاه روی میز را کمی آرد می پاشیم در صورت تهیه در جعبه از خمیر گلوله ای به اندازه یک گردو بر می داریم روی میز را کمی آرد می پاشیم وخمیر را با نورد نازک تا حدیکه ممکن است باز می کنیم ودقت می کنیم به آن فرم جعبه را بدهیم با برس مخصوص آرد روی روی لواش را پاک می نماﺌﻳﻢ جعبه را روی لواش قرار می دهیم لواش را بحدیکه تقریبا اطرافش نیم سانت از جعبه بزرگتر شود میبریم و این لواش را در جعبه می اندازیم وبهمین طریق داخل جعبه را می توان ۲ تا ۳ ورقه لواش انداخت بعد جعبه را با مایهبادام وقند آماده شده پر می کنیم وبا پشت قاشق مایه را فشار می دهیم تا کاملا سفت و صاف شود کمی گلاب با دست روی بادام و قند می پاشیم ودو تا چهار ورق لواش به طریق فوق روی جعبه می اندازیم وباقلوا را با کارد بصورت لوزی یا چهار گوش می بریم بعد ۱۵۰ گرم روغن آب کرده را داغ می کنیم. و به تناسب روی جعبه ها می دهیم و جعبه ها را داخل سینی فر می چینیم وسینی را روی پنجره اول فر بطرف پاﺌﻳﻦ با حرارت ۳۰۰ درجه می گذاریم تا یک ربع بماند وروی باقلوا کمی طلایی رنگ شود سینی را بیرون می آوریم کمی که سرد شد روی جعبه ها را به تناسب از شربت آماده شده می ریزیم .
سوهان عسلی
مواد لازم برای ۴ نفر:
• خلال بادام ۱۵۰گرم
• شکر۱۵۰گرم
• عسل سفت ۱۵۰گرم
• روغن آب کرده یک قاشق چایخوری
• زعفران کوبیده ۱۰۰گرم
طرز تهیه :
خلال بادام را میشوییم درصافی میریزیم وته سینی راخوب چرب می کنیم . بعد شکر وعسل وروغن را درظرف کوچکی میریزیم وروی آتش می گذاریم ، حرارت باید تند و یکنواخت باشد گاهی بهم می زنیم تا شکرو آب طلایی شود ( سوهان عسلی رانباید زیاد بهم زد زیرا روغن آن جدامیشود ) وقتی مایه کاملا طلایی شد زعفران رادر کمی آبجوش حل می کنیم و داخل مایه می ریزیم برای امتحان از مایه کمی گوشه سینی می ریزیم وقتی فورا“ بسته شد سوهان عسلی آماده است حرارت راخیلی ملایم می کنیم تا حردی که سوهان عسلی فقط گرم بماند بعد از مایه باقاشق کوچک بفاصله روی سینی می ریزیم و فوری دوسه عدد خلال پسته روی آن قرار میدهیم ،بعد از سرد شدن با کارد سوهانهارااز سینی جدا میکنیم ودرظرف درداری محفوظ نگه می داریم.
نان گردوئی
مواد لازم برای ۴ نفر:
• زرده تخم مرغ ۲ عدد
• وانیل ۱ قاشق مربا خودی
• شکر ۲ قاشق سوپخوری
• مغز گردوی خرد شده ۳۰۰ گرم
طرز تهیه :
داخل سینی فر را یک ورق کاغذ نازک میاندازیم زرده های تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط می کنیم و آنرا می زنیم بقدری که کاملا سفت و سفید شود سپس گردوی خرد شده را داخل زرده تخم مرغ میریزیم و بهم می زنیم بعد از مایه با قاشق کوچک گلوله های کوچکی بفاصله داخل سینی می چینیم و می گذاریم روی پنجره وسط فر با حرارت ۳۰۰ درجه ۲۰ دقیقه بماند نانها را از کاغذ جدا می کنیم و در ظرف می چینیم.
سبزی پلو
مواد لازم برای۳ تا ۶ نفر:
• برنج ۱ کیلو
• روغن ۴ قاشق
• سبزی پلو(تره،جعفری،شبت، گشنیز،کمی شنبلیله)۲کیلو
• زعفران ساییده در صورت دلخواه
طرز تهیه :
برنج را ﻗﺒﻸ خیس می کنیم سبزی را بدقت تمیز می نماییم و می شوییم داخل آبکش می ریزیم تا آب آن برود . سبزی را خرد می کنیم و برنج را آبکش می کنیم ولی کمی دان تر بر می داریم ته دیگ را دو سه قاشق روغن آب کرده و نصف لیوان آب میریزیم برنج داخل آبکش را کم کم در دیگ میریزیم و سبزی خرد کرده را بتدریج لای برنج می پاشیم و پلو را دم می کنیم میتوانیم برای ته دیگ از کاهو استفاده کنیم . برنج را در فر یا روی آتش دم می کنیم موقع کشیدن پلو زعفران ساییده حل شده را با کمی روغن روی پلو می دهیم . ممکن است لا ی سبزی پلو را مو قع دم کردن یک دسته سیرتازه تمیز کرده بگذاریم.
ماهی شکم پر
مواد لازم برای۲تا ۴ نفر:
• ماهی ۲ کیلو
• گشنیز ۲۰۰ گرم
• زرشک یک استکان
• آبلیمو یک استکان
• نمک و فلفل به مقدار کافی
• فلفل سبز دلمه ای یک عدد
• مغز گردوی خرد شده یک استکان
• زعفران یک قاشق سوپخوری
• شنبلیله ۱۰۰ گرم
طرز تهیه :
ماهی را خوب تمیز می کنیم فلس های آن را می کنیم داخل شکم آن را در می آوریم و می شوئیم و می گذاریم ماهی به صورت درسته باشد بدن و شکم ماهی را کمی نمک می مالیم و کنار می گذاریم سبزی را پاک کرده می شوئیم و خرد می کنیم و با دو قاشق روغن یک تفت می دهیم گردو و زرشک را داخل شکم ماهی می ریزیم و با یک نخ و سوزن تمیزشکم ماهی را می دوزیم و در سینی فر قرار می دهیم و آبلیمو و زعفران حل شده را در دو قاشق آب گرم را روی ماهی می ریزیم سپس سینی را داخل فر قرار می دهیم و به مدت یک ساعت می گذاریم و نخ آن را می کشیم و اطراف آن را با لیمو ترش یا نارنج تزئین می کنیم .
آش رشته
• سبزی آش (گشنیز- جعفری- اسفناج- تره) ۱کیلو
• رشته آش ۵۰۰ گرم
• کشک ۲۵۰گرم
• نخود ۱۰۰گرم
• لوبیا قرمز ۱۰۰گرم
• لوبیا چیتی ۱۰۰گرم
• عدس ۲۰۰گرم
• پیاز ۵۰۰ گرم
• نمک و فلفل به میزان لازم
• زردچوبه ۲ قاشق چایخوری
• نعنا خشک به میزان دلخواه
• زعفران آب شده برای تزئین
• روغن ۲۰۰گرم
طرز تهیه :
ابتدا از قبل حبوبات را خیس کرده و بعد می گذاریم خوب بپزد در این فاصله سبزی را پاک کرده می شوییم و خرد می کنیم همراه با عدس که از قبل خیس کرده ایم می گذاریم بپزد کمی که پخت حبوبات را اضافه می کنیم تمام پیازها را خلال کرده با روغن سرخ می کنیم نیمی از پیاز سرخ شده که با زردچوبه تفت داده ایم به آش اضافه می کنیم که مزه دار شود نمک و فلفل را هم اضافه می کنیم صبر می کنیم که کامل عدس و سبزی بپزد در آخر رشته را نصف کرده داخل آش می ریزیم مرتب هم می زنیم که رشته ها به هم نچسبد بعد از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه جا می افتد در ظرف بزرگی می کشیم روی آن را با پیاز و نعنا داغ و کشک تزئین می کنیم و بعد آماده سرو است.
رشته پلو
مواد لازم:
• برنج : ۳ پیمانه
• رشته پلویی : ۲۰۰ گرم
• گوشت چرخ کرده :۲۰۰ گرم
• پیاز درشت : ۱ عدد
• کشمش : ۱۰۰ گرم
• کره : ۱۰۰ گرم
• روغن مایع : ۱/۲ استکان
• دارچین : ۱ قاشق چایخوری
• زعفران آب کرده : ۲ قاشق غذاخوری
• نمک و فلفل به میزان لازم
طرز تهیه :
برنج را خیس کرده و می پزیم بعد از اینکه برنج نیم پز شد رشته را به آن اضافه می کنیم وقتی برنج و رشته نرم شد آنرا آبکش کرده و دم می کنیم . نیمی از پیاز را رنده کرده و با گوشت و نمک و فلفل مخلوط می کنیم سپس گوشت را به صورت کوفته های ریز در می آوریم کوفته ها را در نیمی از روغن انداخته ودر ظرف را می گذاریم تا گوشت آب بیاندازد سپس در ظرف را برداشته تا کوفته ها سرخ شود نیم دیگر پیاز را در بقیه روغن و کره سرخ می کنیم سپس دارچین و نیمی از زعفران و کوفته ها را اضافه می کنیم و با یکدیگر مخلوط می نماییم . پس از دم کشیدن پلو و بقیه زعفران را با یک کفگیر برنج مخلوط کرده برنج دم کشیده را در دیس می کشیم و روی آنرا با موادی که آماده کرده ایم تزئین می کنیم و سرو می کنیم.
کوکو سبزی
فیلمهای «سخنرانی پادشاه»، «آغاز» و «۱۲۷ ساعت» نوروز امسال از تلویزیون پخش میشوند……
گزارش خبرنگار سرویس تلویزیون ایسنا، «سخنرانی پادشاه» (The King’s
Speech) نام یک فیلم درام تاریخی محصول ۲۰۱۰ بریتانیا به کارگردانی تام
هوپر بر پایه فیلمنامه دیوید سایدلر است. این فیلم برندهی جایزه برگزیده
تماشاگران در جشنواره فیلم تورنتو
شده است. این فیلم در هشتاد و سومین دوره مراسم اسکار برنده جایزه بهترین
فیلم، بهترین کارگردانی، بهترین بازیگر نقش اول مرد و بهترین فیلمنامه
اوریژینال شد. این فیلم درباره بخشی از زندگی جورج ششم، پادشاه بریتانیا و
پدر الیزابت دوم ملکه فعلی این کشور، است که دچار لکنت زبان بود. نقش
پادشاه را در این فیلم کالین فرث و نقش پزشک او را جفری راش بازی کردهاند.
سینمایی «سخنرانی پادشاه» نوروز امسال از شبکه اول سیما پخش میشود.
«آغاز» ( Inception) نام یک فیلم اکشن، علمی ـ تخیلی به کارگردانی،
نویسندگی و تهیهکنندگی کریستوفر نولان و با بازی لئوناردو دیکاپریو و یک
تیم از بازیگران مکمل است. این فیلم که در ۱۶ ژوئیه ۲۰۱۰ اکران شد،
استقبال تماشاگران و منتقدان سینمایی را در پی داشت و در سال ۲۰۱۰ در
هشتاد و سومین دوره مراسم اسکار برنده جایزه اسکار بهترین فیلمبرداری،
بهترین جلوههای تصویری، بهترین میکس صدا و بهترین تدوین صدا شد.
فیلم «۱۲۷ ساعت»، جدیدترین ساخته دنی بویل، کارگردان سرشناس انگلیسی است
که آن هم در اسکار حضوری موثر داشته است. در پروژه «ساعت ۱۲۷» کری مولیگان
و کرا نایتلی نقشآفرینی داشتهاند. آرون رالستون در ماه می ۲۰۰۳ عنوان
کوهنورد خبرساز را در مطبوعات آمریکا بهدست آورد. وی بدون آنکه به کسی
اطلاع بدهد، عازم کوهستان شد، اما پس از آنکه پنج روز در زیر یک تختهسنگ
گرفتار شد، با چاقو بازوی خود را قطع کرد تا جان خود را نجات دهد.
به گزارش ایسنا، احتمال پخش فیلمهای «۱۲۷ ساعت» و «آغاز» همانند «سخنرانی پادشاه» از شبکه اول سیما بیش از شبکههای دیگر است.
مدت سربازی سال ۹۰ مشخص شد
مدت سربازی در سال ۹۰ تغییر نمی کند/ سربازان ۱۸ ماه خدمت می کنند
مشاور معاون نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح از تغییر نکردن مدت زمان خدمت سربازی در سال ۹۰ خبر داد.
سردار موسی کمالی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به مدت خدمت سربازی در سال آینده گفت: بنا بود مدت زمان خدمت سربازی در سال آینده تغییر کند اما به دلایلی این مدت سربازی تغییر نکرده و همان ۱۸ ماه باقی ماند.
وی ادامه داد: این مدت زمان بر اساس وضعیت خدمت مشمولان متغیر است.
مشاور معاون نیروی انسانی ستاد کل نیروهای مسلح گفت: خدمت در مناطق امنیتی و عملیاتی موجب کسر دو ماه از خدمت شده و همچنین خدمت در مناطق محروم یکماه از مدت زمان سربازی کسر می کند.
وی با اشاره به کاهش مدت زمان سربازی بر اساس میزان تحصیلات اظهار کرد: مشمولان لیسانی یک ماه، مشمولان فوق لیسانس دو ماه و مشمولان دکترا سه ماه کسر خدمت دریافت می کنند.
مجموعه ترانه های شاد کودکانه: باز هم با سری جدید ترانه های کودکانه در خدمت شما عزیزان هستیم تا سهمی کوچک در شادی کودکان شما داشته باشیم. در این مجموعه تعدادی از آهنگ های عمو پورنگ که قبلا در سایت منتشر نشده بود برای دانلود مهیا شده است و همچنین تعدادی آهنگ گلچین دیگر نظیر صبح بخیر، عید نوروز و … که هر یک دارای مناسبتی خاص میباشد وجود دارد.
این مجموعه شامل ۱۱ ترانه پر طرفدار و مشهور مخصوص کودکان است که می توانید در ادامه مطلب با لینک مستقیم دریافت نمایید.
مناسب برای:
- مهد کودک ها
- محافل کودکانه
- میهمانی ها و جشن های تولد کودکان
۱- هو هو چی چی – عمو پورنگ ، لینک مستقیم | لینک کمکی
۲- تولدت مبارک ، لینک مستقیم | لینک کمکی
۳- کی از همه قشنگ تره – عمو پورنگ ، لینک مستقیم | لینک کمکی
۴- ورزش ، لینک مستقیم | لینک کمکی
۵- لب خندون در قندون – عمو پورنگ ، لینک مستقیم | لینک کمکی
۶- فیتیله جمعه تعطیله ، لینک مستقیم | لینک کمکی
۷- گرگم و گله می برم ، لینک مستقیم | لینک کمکی
۸- صبح بخیر ، لینک مستقیم | لینک کمکی
۹- مادر بزرگ – عمو پورنگ ، لینک مستقیم | لینک کمکی
۱۰- عید نوروز ، لینک مستقیم | لینک کمکی
۱۱- یک مال من دو مال تو – عمو پورنگ ، لینک مستقیم | لینک کمکی
هر چه قدر یک فرد به خدا و دین اعتقاد بیشتری داشته باشد به همان اندازه از زندگی رضایت بیشتری دارد، موفقتر است و در ارتباط با دیگران صداقت بیشتری دارد…
در یک مطالعه که در نشریه روانشناسی آمریکا به چاپ رسیده است
کایون لیم و همکارانش از دانشگاه هاروارد مطالعهای را روی ۳ هزار و ۱۰۰
آمریکایی انجام دادند و از آنها سوالاتی در مورد فعالیت مذهبی و اعتقاد
آنها پرسیدند. همین تحقیقات یک سال بعد هم دقیقا به همین شکل انجام شد تا
تاثیر باورهای دینی در زندگی این افراد بررسی شود.
در این مطالعات مشخص شد در بین پیروان تمام ادیان، افرادی که به طور مرتب در مراسم مذهبی خاص دین خود شرکت میکنند ۲۸ درصد از زندگی خود رضایت بیشتری دارند. حتی افرادی که گاهی اوقات در مراسم و آئینهای مذهبی شرکت میکردند نیز ۲۳ درصد رضایت بیشتری نسبت به افراد دیگر داشتند.
محققان متوجه شدند یکی از عوامل تاثیرگذار در افزایش میزان رضایت از
زندگی افراد مذهبی، افزایش تعداد دوستانی است که آنها به واسطه شرکت در
فعالیتهای دینی پیدا میکنند. افرادی که با بیش از ۱۰ نفر ارتباط دوستی
دارند به میزان دو برابر بیشتر نسبت به افرادی که دوستان نزدیک ندارند از
زندگی خود رضایت دارند.
لیم در این باره گفت: زمانی که تعدادی از دوستان نزدیک طبق یک نظم مشخص و
در حین انجام فعالیتهای پرمعنی مانند عبادت یکدیگر را ملاقات میکنند
احساس شادی و رضایت از زندگی آنها به طور قابل توجهی افزایش پیدا میکند.
اعتقاد به خدا انسان را امیدوارتر، صادقتر و بخشندهتر میکند
اعتقاد به خدا تاثیر بسیار زیادی روی روحیه مردم دارد. بعد از چند دهه
تحقیقات دانشمندان متوجه شدند دین و مذهب انسانها را امیدوارتر، صادقتر
و سخاوتمندتر میکند.
دکتر آرا نورنزایان روانشناس دانشگاه بریتیش کلیبیا در این باره گفت:
همیشه در مورد تاثیر مثبت اعتقاد به خدا روی رفتار انسانها صحبت میشود،
اما این بار ما به دنبال آن بودیم تا از دیدگاه علمی این موضوع را ثابت
کنیم.
مطالعات انجام شده بین ارتباط بین مذهب و رفتارهای اجتماعی نشان میدهد
افراد مذهبی که دارای افکار معنوی هستند با احتمال کمتری دست به تقلب
میزنند و احساس اطمینان بین غریبهها را در یک جمع افزایش میدهند.
افرادی که مرتب نماز میخوانند و در مراسم مذهبی شرکت میکنند بیشتر از
دیگران در فعالیتهای خیریه مشارکت میکنند و به طور داوطلبانه برای کمک
به دیگران داوطلب میشوند.
مذهبیها موفقترند
افراد مذهبی در بسیاری از زمینهها نسبت به بیخداها موفقترند، چرا که افراد معتقد بیشتر برای رسیدن به اهداف بلند مدت خود تلاش میکنند و در این راه مداومت دارند.
این افراد با احتمال کمتری نسبت به دیگران سراغ سوء مصرف مواد مخدر میروند، معمولا در دوران تحصیل موفقیتهای بیشتری کسب میکنند، رفتارهای سالمتری از خود بروز میدهند، کمتر دچار افسردگی میشوند و عمر طولانیتری هم دارند.
مایکل مککالوق استاد دانشگاه میامی نتیجه هشت دهه تحقیقات مختلف در مورد دین، مذهب و اعتقاد به خدا را که روی گروههای مختلفی از مردم در سراسر جهان انجام شده بود مورد بررسی قرار دادند. با تحقیق کردن در دسته بسیار متنوعی از فاکتورها مانند زمینههای اجتماعی، روانشناسی، اقتصادی، عصبشناسی، محققان متوجه شدند رفتارهای مذهبی پیروان ادیان را ترغیب به کنترل بیشتر خود میکند.
دانشمندان معتقدند این که یک فرد بتواند خود را کنترل کند و برای زندگی خود قانونهای خاصی را وضع کند نقش بسیار زیادی در موفقیت او دارد، اما متاسفانه نسبت به این معیارها توجه زیادی صورت نمیگیرد. محققان متوجه شدند دعا خواندن و ارتباط با خداوند روی قسمتهایی از مغز انسانها اثر میگذارد که ارتباط زیادی با کنترل شخصی دارد. این موضوع که افراد مذهبیتر توانایی بیشتری در کنترل خودشان دارد میتواند توضیح دهنده این موضوع باشد که چرا معتقدان به یک دین کمتر از دیگران به سراغ مصرف مواد مخدر و مشروبات الکلی میروند و کمتر از دیگران به دلیل مشکلات اجتماعی و اخلاقی و ارتکاب به جرم به زندان میافتند.
الان طرز سبز کردن عدس را دیدم و فکر میکنم برای دوستانی که به تازگی خانه داری میکنند مناسب باشد.
طرز سبز کردن عدس و مراحل رشد آن.
بقیه در ادامه مطلب …
۱. حدوداً ۱۵-۱۸ روز قبل از عید داخل کاسه مقداری عدس ریخته و با آب پر میکنیم و میگذاریم چند روز در دمای اتاق بماند.
۲. عدس معمولان آب رو به خود جذب میکند. گاهی چک میکنیم و اگر آب عدس
کشیده شده بود باز هم به آن آب اضافه میکنیم و میگذارم تا عدسها جوانه
بزنن.
( گندم یا عدس داخل آب جوانه نمیزند. فقط باید کاملا خیس بخورند. وقتی عدس های خیس خورده را لای دستمال نم دار منتقل میکنیم شروع به جوانه زدن میکنند.)
. بهتر هست که آب عدس را هر روز عوض کنیم چون ترشیده و کف میکند.
۴. بعد از آن که عدسهایتان کمی جوانه زدند آنها را آبکش کرده و در
ظرفهای مورد نظر ریخته و ۵. روی آنها را با دستمال حوله ی پوشانده و روی
آنها آب بپاشین و کنار پنجره جای که نه سرد و نه زیاد گرم هست میگذاریم
تا رشد کنند.
۶. هر روز باید عدسها را خیس کرده و آب اضافه آنها را بیرون ریخت. و حتما دستمال رویی را مرطوب نگهدارین.
۷. هیچوقت عدسهایتان را به صورت لایه نازک در ظرفتان نریزین. بهتر هست که
کمی به صورت گنبدی شکل در بییارین. همانطور که در عکسها میبینید.
۸٫ بعد از آن که جوانه ها مقداری رشد کردند و کمی سبز شدن میتونین
دستمال روی آن هارا برداشته و به آب دادن عدسها ادامه دهین و مطمئن باشین
که نور طبیعی بهشون بخوره
۹. و حتما ظرفتان را گاهی بچرخانین تا سبزهها به صورت کج به طرف نور رشد نکنند.
به همین روش میتونین گندم سبز کنین. فقط باید گندمتان از نوع مخصوص برای سبز کردن باشد.
.:: This Template By : web93.ir ::.