+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
پلو دال هندي - جمعه ششم خرداد 1390
کباب گوشت چرخ کرده - جمعه ششم خرداد 1390
تکه های گوشت تند(هندی) - جمعه ششم خرداد 1390
کله جوش - جمعه ششم خرداد 1390
گوجه فرنگی پرشده(هندی - جمعه ششم خرداد 1390
گوشت بند انگشتی(هندی - جمعه ششم خرداد 1390
کباب تابه ای با مایکروفر - جمعه ششم خرداد 1390
دلمه گوجه فرنگی با مایکروفر - جمعه ششم خرداد 1390
کباب بره(هندی) - جمعه ششم خرداد 1390
یک نوع کوفته(یونانی) - جمعه ششم خرداد 1390
کباب ترکی - جمعه ششم خرداد 1390
خوراک گوشت گوساله با آبلیموی تازه - جمعه ششم خرداد 1390
كباب كوبيده - جمعه ششم خرداد 1390
گولاش - جمعه ششم خرداد 1390
كوفته‌ سيب‌ زميني‌ - جمعه ششم خرداد 1390
دلمه برگ مو - جمعه ششم خرداد 1390
کباب چوبي - جمعه ششم خرداد 1390
دلمه با نان لواش (دست پيچ ) - جمعه ششم خرداد 1390
شیشلیک - جمعه ششم خرداد 1390
كلم پلو شيرازي - جمعه ششم خرداد 1390
دلمه بادمجان تركي - جمعه ششم خرداد 1390
چباب - جمعه ششم خرداد 1390
پسته پلو - جمعه ششم خرداد 1390
کوفته نخودچی مخصوص بروجرد - جمعه ششم خرداد 1390
نخود پلو - جمعه ششم خرداد 1390
راویولی - جمعه ششم خرداد 1390
کفبّه عربی - جمعه ششم خرداد 1390
شامي با سبزي - جمعه ششم خرداد 1390
خوراك خمير و گوشت - جمعه ششم خرداد 1390
عدس پلو - جمعه ششم خرداد 1390
خوراک گوشت و سبزیجات تازه - جمعه ششم خرداد 1390
خوراک چیلی - جمعه ششم خرداد 1390
کوفته های ترش و شیرین - جمعه ششم خرداد 1390
خوراک گوشت چرخ کرده - جمعه ششم خرداد 1390
کوفته سریع و خوشمزه - جمعه ششم خرداد 1390
گوشت گوساله با بروکلی - جمعه ششم خرداد 1390
استیک پارمیجانا - جمعه ششم خرداد 1390
مُفَرَکه بالجِزِر - جمعه ششم خرداد 1390
گمج كباب ( غذاي گيلاني - جمعه ششم خرداد 1390
دلمه سیب زمینی - جمعه ششم خرداد 1390
رولت گوشت فرانسوی - جمعه ششم خرداد 1390
دیزی - جمعه ششم خرداد 1390
كوفته شويد باقلا - جمعه ششم خرداد 1390
کباب کوبیده دو رنگ - جمعه ششم خرداد 1390
ميتلف با سس گوجه فرنگي - جمعه ششم خرداد 1390
کوفته با زیتون - جمعه ششم خرداد 1390
پوف طلایی - جمعه ششم خرداد 1390
بریانی ماستی - جمعه ششم خرداد 1390
سوشی با گوشت - جمعه ششم خرداد 1390

لوبیا پلو - جمعه ششم خرداد 1390

کوکوی گوشت - جمعه ششم خرداد 1390
پکورای گوشت - جمعه ششم خرداد 1390
تکه های استیک با سس - جمعه ششم خرداد 1390
پاپارا - جمعه ششم خرداد 1390
فلافل با گوشت - جمعه ششم خرداد 1390
پلو گوشت با هویج و نخودفرنگی - جمعه ششم خرداد 1390
شوید لوبیا (پلوی مخلوط شیرازی ) با گوشت قیمه - جمعه ششم خرداد 1390
نان پرشده با گوشت - جمعه ششم خرداد 1390
تريد گوشت با نخود(غذاي عربي) - جمعه ششم خرداد 1390
پلو قالبي با گوشت و سبزيجات - جمعه ششم خرداد 1390
دايره هاي گوشت پرشده با تخم مرغ - جمعه ششم خرداد 1390
پاي گوشت - جمعه ششم خرداد 1390
کوفته گشنیز شیرازی - جمعه ششم خرداد 1390
لازانيا با نان تست - جمعه ششم خرداد 1390
كبسه - جمعه ششم خرداد 1390
عرايس - جمعه ششم خرداد 1390
توپ هاي گوشت با ماست - جمعه ششم خرداد 1390
خوراك گوشت و سيب زميني در فر - جمعه ششم خرداد 1390
پيچك - جمعه ششم خرداد 1390
رشته فرنگي با سبزيجات - جمعه ششم خرداد 1390
کباب لاپلو - جمعه ششم خرداد 1390
کتلت ذرت با پیازچه - جمعه ششم خرداد 1390
کوفته با مغز پنیر - جمعه ششم خرداد 1390
شکم پاره(غذایی خوشمزه و ایرانی با بادمجان) - جمعه ششم خرداد 1390
کباب سیخ انجیر - جمعه ششم خرداد 1390
ته چين بادمجان - جمعه ششم خرداد 1390
دست پیچ (گیس بافت) - جمعه ششم خرداد 1390
كباب مراكشي - جمعه ششم خرداد 1390
کباب قارچ و فلفل - جمعه ششم خرداد 1390
کباب کنجه - جمعه ششم خرداد 1390
ته چین آلبالو - جمعه ششم خرداد 1390
کباب دل گوساله ویژه برای 5 نفر - جمعه ششم خرداد 1390
کیبه شکم پر(غذای عربی) - جمعه ششم خرداد 1390
کروکت گوشت مخصوص - جمعه ششم خرداد 1390
پنکیک گوشت - جمعه ششم خرداد 1390
طرز تهیه دلمه کباب ( هلند ) - جمعه ششم خرداد 1390
گل کلم پلو - جمعه ششم خرداد 1390
لم چاپس - جمعه ششم خرداد 1390
نخودپلو با كشمش پلويي - جمعه ششم خرداد 1390
گشــنيز پلـو - جمعه ششم خرداد 1390
رشته پلو با گوشت گوسفند - جمعه ششم خرداد 1390
مـرصع ‌پلــو - جمعه ششم خرداد 1390
قيمــه‌پلـو - جمعه ششم خرداد 1390
زيره پلـــو - جمعه ششم خرداد 1390
پیراشکی گوشت در فر - جمعه ششم خرداد 1390
کوفته ریحان - جمعه ششم خرداد 1390
لوبیا پلو شیرازی - جمعه ششم خرداد 1390
کوفته کبابی با سس کنجد - جمعه ششم خرداد 1390
کباب شتر مرغ - جمعه ششم خرداد 1390
شامی با سبزی - جمعه ششم خرداد 1390

بيف‌استراگانف - جمعه ششم خرداد 1390
طرز تهیه كوكوی مرغ و سبزیجات - جمعه ششم خرداد 1390
کیک کالباس - جمعه ششم خرداد 1390
بورک با یوفکا - جمعه ششم خرداد 1390
غذای فـوری - جمعه ششم خرداد 1390
كیبه ، غذای سنتی لبنان - جمعه ششم خرداد 1390
كبه - جمعه ششم خرداد 1390
پف طلایی(یک غذای انگلیسی) - جمعه ششم خرداد 1390
شكاري - جمعه ششم خرداد 1390
كيك سه طبقه اسفناج و گوشت - جمعه ششم خرداد 1390
كباب ترخون - جمعه ششم خرداد 1390
کباب بختیاری حلزونی - جمعه ششم خرداد 1390
پلو کلم شیرازی - جمعه ششم خرداد 1390
خوراك نون چرب - جمعه ششم خرداد 1390
خوراک گوشت با سس سفید - جمعه ششم خرداد 1390
قیمه نثار با ته چین ساده - جمعه ششم خرداد 1390
عرایس(غذای عربی) - جمعه ششم خرداد 1390
کوفته تبریزی - جمعه ششم خرداد 1390
چگدرمه (غذای ترکمنی) - جمعه ششم خرداد 1390
شاتو بريان - جمعه ششم خرداد 1390
پلو شیرازی(قالبی) - جمعه ششم خرداد 1390
ميتلف با سس قرمز - جمعه ششم خرداد 1390
شش كباب مخصوص - جمعه ششم خرداد 1390
استامبولي پلو مخصوص - جمعه ششم خرداد 1390
دلمه فلفل با پنیر پیتزا - جمعه ششم خرداد 1390
کوفته کباب هندی - جمعه ششم خرداد 1390
خوراک زبان سوخاری - جمعه ششم خرداد 1390
کباب لقمه ترکیه - جمعه ششم خرداد 1390
کالزونی - جمعه ششم خرداد 1390
سوفله جادویی - جمعه ششم خرداد 1390
بادنجان پلو - جمعه ششم خرداد 1390
باقالي پلو با ماهيچه - جمعه ششم خرداد 1390
کباب دو رنگ چوبی - جمعه ششم خرداد 1390
شامی لپه مخصوص - جمعه ششم خرداد 1390
رشته پلو (غذاي سنتي هشجين - جمعه ششم خرداد 1390
کباب چوبی با سس مخصوص - جمعه ششم خرداد 1390
cordon blue کوردون بلو - جمعه ششم خرداد 1390
كوفته ايتاليايي - جمعه ششم خرداد 1390
آموزش انواع ژامبون بهداشتي در منزل - جمعه ششم خرداد 1390
پودینگ گوشت - جمعه ششم خرداد 1390
پلو افغاني - جمعه ششم خرداد 1390
کوفته یونانی - جمعه ششم خرداد 1390
آموزش سمبوسه آسان در منزل - جمعه ششم خرداد 1390
خوراک ژامبون گوشت - جمعه ششم خرداد 1390
کوفته دال نخود (غذای افغانی) - جمعه ششم خرداد 1390
لوله کباب ( شامی افغانی) - جمعه ششم خرداد 1390
گيس ناردون - جمعه ششم خرداد 1390
جعفري پلو - جمعه ششم خرداد 1390
رولت پنير و کالباس - جمعه ششم خرداد 1390
رولت سوخاري گوساله - جمعه ششم خرداد 1390

همبرگر سوخاري - جمعه ششم خرداد 1390
رول ژامبون گوشت با مارچوبه و سس ناپلي تن - جمعه ششم خرداد 1390
بادمجان فنری - جمعه ششم خرداد 1390
بریوش روستیکا - جمعه ششم خرداد 1390
دلمه پياز سفيد - جمعه ششم خرداد 1390
کباب در کاسه ي بلغوري - جمعه ششم خرداد 1390
استيک زبان با سس قارچ - جمعه ششم خرداد 1390
كاسترول خميري بادمجان - جمعه ششم خرداد 1390
عدس پلو با گوشت چرخ كرده - جمعه ششم خرداد 1390
ته چين گوشت - جمعه ششم خرداد 1390
واويچ کدو - جمعه ششم خرداد 1390
پيراشکي فانتزي دو رنگ - جمعه ششم خرداد 1390
شيشه ناز - جمعه ششم خرداد 1390
خوراك سه طبقه - جمعه ششم خرداد 1390
كوكوي ورميشل - جمعه ششم خرداد 1390
ميكس رول مثلثي - جمعه ششم خرداد 1390
كوفته در بادمجان - جمعه ششم خرداد 1390
خوراک بيف اسپايسي - جمعه ششم خرداد 1390
دلمه سيب‌زميني - جمعه ششم خرداد 1390
رولت گوشت و مرغ - جمعه ششم خرداد 1390
رولت دورنگ - جمعه ششم خرداد 1390
دلمه لواش مکزیکی - جمعه ششم خرداد 1390
دلمه کلم برگ مجلسی - جمعه ششم خرداد 1390
بیف مدیترانهای - جمعه ششم خرداد 1390
پلو شوشتری - جمعه ششم خرداد 1390
گشنیز پلو - جمعه ششم خرداد 1390
كتلت عدس و زيره - جمعه ششم خرداد 1390
كوفته روسي - جمعه ششم خرداد 1390
طرز تهیه باقلا پلو با ماهیچه - جمعه ششم خرداد 1390
کوفته با سبزیجات و ماست(غذای ترکیه ای) - جمعه ششم خرداد 1390
کوفته با پوره سیب زمینی - جمعه ششم خرداد 1390
كبـاب مخـصوص خلـيج فارس - جمعه ششم خرداد 1390
لقمه گوشتي - جمعه ششم خرداد 1390
كوفته كاسه‌اي با پوره سيب‌زميني - جمعه ششم خرداد 1390
بادنجان قالبي - جمعه ششم خرداد 1390
دمی شیرازی - جمعه ششم خرداد 1390
ته چین قارچ و مرغ - جمعه ششم خرداد 1390
پلوی بحرینی - جمعه ششم خرداد 1390
کوفته اندونزی - جمعه ششم خرداد 1390
موساکا گوشت و بادنجان - جمعه ششم خرداد 1390
پلو گوشت هندی - جمعه ششم خرداد 1390
شامی ماسوله - جمعه ششم خرداد 1390
کوفته برنجی - جمعه ششم خرداد 1390
چیلی - جمعه ششم خرداد 1390
سماق پلو - جمعه ششم خرداد 1390
کباب تابه ای با سبزی های معطر - جمعه ششم خرداد 1390
شله مشهدی - جمعه ششم خرداد 1390
سوسیس کالباس خانگی - جمعه ششم خرداد 1390
استیک گریل شده با سس تایلندی - جمعه ششم خرداد 1390
کباب بره - جمعه ششم خرداد 1390

کتاب تابه ای مخصوص - جمعه ششم خرداد 1390
خوراک گوشت و حبوبات - جمعه ششم خرداد 1390
استیک با پنیر - جمعه ششم خرداد 1390
بیفتک دوبل - جمعه ششم خرداد 1390
کباب ترکی خانگی (دونر کباب - جمعه ششم خرداد 1390
کپه عربی - جمعه ششم خرداد 1390
کله گنجشکی - جمعه ششم خرداد 1390
کوفته قلقلی ایتالیایی - جمعه ششم خرداد 1390
قلقلی هلندی Bitterballen - جمعه ششم خرداد 1390
کوفته (با مایکروویو - جمعه ششم خرداد 1390
میتلف - جمعه ششم خرداد 1390
پیراشکی گوشت با خمیر آماده - جمعه ششم خرداد 1390
كباب تابه‌ای با جعفری و آویشن - جمعه ششم خرداد 1390
گوشت چرخ کرده با نیمرو - جمعه ششم خرداد 1390
دلمه فلفل دلمه ای - جمعه ششم خرداد 1390
آجيل پلو مخصوص چهارشنبه‌سوري - جمعه ششم خرداد 1390
كبــاب تابه‌اي با لپه - جمعه ششم خرداد 1390
ابگوشت ساده - جمعه ششم خرداد 1390
سوته قارچ و گوشت - جمعه ششم خرداد 1390
کوفته گوشت بره - جمعه ششم خرداد 1390
عدس پلو با کوفته ‌ریزه - جمعه ششم خرداد 1390
استیک با سس قارچ - جمعه ششم خرداد 1390
کباب حسینی - جمعه ششم خرداد 1390
دلمه گل بادمجون - جمعه ششم خرداد 1390
کتلت سیب زمینی - جمعه ششم خرداد 1390
هویج پلو با گوش قلقلی - جمعه ششم خرداد 1390
كتلت تو پُر - جمعه ششم خرداد 1390
خوراک زبان گوساله - جمعه ششم خرداد 1390
آلبالو پلو با گوشت - جمعه ششم خرداد 1390
كوفته ريزه با سيب‌زميني - جمعه ششم خرداد 1390
کوفته قلقلی پنیر مخفی - جمعه ششم خرداد 1390
شیشلیک ایتالیایی - جمعه ششم خرداد 1390
خوراک گوشت گاو و کرفس - جمعه ششم خرداد 1390
کباب کوبیده یونانی - جمعه ششم خرداد 1390
پای گوشت پرتغالی - جمعه ششم خرداد 1390


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
برنج= 5 پيمانه
گوشت چرخ كرده= نيم كيلو
گشنيز= يك دسته
دال قرمز= 2 پيمانه
پياز= 3 عدد
سير= 10 حبه سير درشت
رب گوجه فرنگي= 3قاشق غذاخوري پر
زرد چوبه= 3قاشق چايخوري پر
ادويه كاري= 3قاشق چايخوري
پودر فلفل قرمز= به ميزان لازم البته اين غذا هندي است و كمي تند تر ازغذاي ما ايرانيها مباشد.
زعفران آب كرده =2 قاشق مرباخوري
نمك= به ميزان لازم
ماست 1= پيمانه  
تخم مرغ كامل= 1عدد
روغن مايع= به ميزان لازم


طرز تهيه :
يك دسته گشنيز را پاك كرده و ميشويم و سپس آنرا ريز خورد مي كنيم و كنار مي گداريم.


سپس برنج رابا 1 قاشق غذاخوري نمك آبكش كرده و كنار ميگداريم. ( برنج كمي نرم باشد)


سپس دال را با مقداري آب و حبه هاي سير درون قابلمه كوچكي ريخته و ميپزيم تا زمانيكه كاملا پخته شده و آب آن بخوردش رود سپس آنرا كمي با گوشتكوب كمي مي كوبيم تا سيرها درون دال كاملا له شوند و سپس آنرا كنار مي گذاريم.
در ماهيتابه كوچكي 1 عدد پياز را با كمي روغن سرخ كرده و 1.5 قاشق غذاخوري
پر رب گوجه و كمي نمك و 1 قاشق چايخوري زردچوبه وكمي فلفل و 1 قاشق چايخوري ادويه كاري اضافه كرده! وتفت داده سپس آنرا به ظرف مخلوط دال و سير اضافه نموده تا مايع دال غليظي بدست آيد و آنرا كنار ميگداريم
سپس در ماهيتابه اي جداگانه روغن ريخته و گوشت چرخ كرده را نيز با 2 عدد پيازو نمك و مقداري فلفل و2 قاشق چايخوري زردچوبه و 2 قاشق چايخوري ادويه كاري و 1.5 قاشق غذا خوري پر رب گوجه فرنگي سرخ كرده و در آخر گشنيز هاي خرد شده را با گوشت مخلوط كرده و كنارمي گذريم.
( نيازي به سرخ شدن سبزي با گوشت نمي باشد تا عطر آن حفظ شود).


اكنون برنجي را كه قبلا آبكش كرده ايد با 1 عدد تخم مرغ و 1 پيمانه ماست و2 قاشق
زعفران آبكرده مخلوط كرده و يك سوم آنرا در ظرف پيركس بزرگ كه ته آن كمي روغن اضافه كرده ايد ريخته و آنرا كاملا ته ظرف پهن مي كنيم.
سپس 2 قاشق غذاخوري از مايع گوشت را كنار گذاشته و بقيه موادر را روي برنج ريخته و آنرا بصورت يك لايه روي آن پهن مينماييم.
پس از آن2 قاشق غذاخوري از دال را كنار گذاشته و بقيه آنرا توي ظرف ريخته و بصورت يك لايه روي گوشت را مي پوشانيم.
در مرحله بعدي مقدار برنج باقيمانده را روي مواد ريخته و آنرا پهن مي نماييم تا كاملا روي دال پوشانيده شود.
در مرحله آخر روي برنج را با گوشت و دال كنار گذاشته بصورت رشته هاي مورب تزيين كرده و در ظرف را گذاشته و در صورتيكه ظرف شما بدون در بود آنرا با فويل پوشانده و در فری كه از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتيگراد گرم شده به مدت 1 ساعت بپزيد.سپس از فر بيرون آورده در آنرا برداشته ومدت 10 دقيقه بگذاريد سرد شود و پس از آن با همان ظرف روي سفره گذاشته و آنرا با كفگير برش داده و سرو نماييد.
تذكر : چنانچه ظرف پيركس شما باندازه كافي بزرگ نبود مي توانيد با كم كردن مقدار مواد مورد نياز متناسب با ظرف خود اين غذا را تهيه نماييد.
پيشنهاد: شايد تهيه اين پلو كمي وقت گير باشد ولي پس از تهيه اين غذاي خوشمزه شما هم به اين نتيجه خواهيد رسيد كه خوردن يك غذاي تزيين شده و خوشمزه در كنار خانواده ارزش كمي وقت گذاشتن را دارد


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
روغن=5 قاشق غذاخوری
پیاز خورد شده=2 عدد
گوشت چرخ کرده گوسفند=450 گرم
ماست=2 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز=1 قاشق چایخوری
زنجبیل نرم شده=1 قاشق چایخوری
سیر تازه له شده=1 قاشق چایخوری
نمک=1 قاشق چایخوری
پودر کاری=1و2/1 قاشق چایخوری
فلفل شیرین=2/1 قاشق چایخوری
فلفل سبز تازه=2 عدد
گشنیز تازه=بمقدار لازم
برای تزئین
1 عدد پیاز حلقه شده
گشنیز تازه خرد شده
1 عدد لیموی تازه قاچ شده
طرز تهیه:
1. روغن را در ماهیتابه ای گرم کنید. پیاز را به آن افزوده و سرخ کنید تا طلایی رنگ شود.
2. گوشت چرخ کرده را در کاسه بزرگی ریخته ماست،فلفل قرمز،زنجبیل،سیر،نمک،کاری و فلفل شیرین را به آن اضافه کرده خوب مخلوط نمائید.
3. مخلوط گوشت را به پیاز سرخ کرده بیافزایید و به مدت 15-10 دقیقه آنرا سرخ کنید. مخلوط را از روی شعله برداشته و کنار بگذارید.
4. در همین مدت فلفل سبزها و نیمی از گشنیز را چرخ کنید و یا این که فلفل سبز و گشنیز را با چاقو کاملا ریز کنید و آن را کنار بگذارید.
5. مخلوط گوشت چرخ کرده را در یک مخلوط کن ریخته تا نرم شود. یا اینکه آن را در کاسه بزرگی ریخته و با یک چنگال آن را له کنید. مخلوط گوشت را با فلفل و گشنیزخوب مخلوط کنید.
6. مخلوط را در یک ظرف نسوز و کم عمق قرار داده و با شعله ملایم به مدت 15-10 دقیقه بپزید. با یک چنگال مخلوط را حرکت دهید. مواظب باشید غذا نسوزد.
7. غذا را با حلقه های پیاز،گشنیز و حلقه های لیمو تزئین نمایید.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
گوشت گوساله خرد شده=1 کیلوگرم
زنجبیل تازه له شده=2 قاشق چایخوری
سیر تازه خرد شده=2 قاشق چایخوری
فلفل=1 قاشق چایخوری
پودر کاری=یک قاشق چای خوری
زیره سیاه=1 قاشق چایخوری
نمک=1 و 2/1 قاشق چایخوری
آب=3 و 4/3 پیمانه/850 میلی لیتر
تخم مرغ=دو عدد متوسط
روغن=2 و 2/1 پیمانه/300 میلی لیتر
برای تزئین:
سیب زمینی سرخ شده،گوجه فرنگی،لیمو
طرز تهیه:
1. با استفاده از یک چاقوی تیز چربیهای اضافی گوشت را از آن جدا می کنیم.
2. زنجبیل،فلفل،پودر کاری،سیر،زیره و نمک را با هم مخلوط کرده و تمام اطراف گوشت را به آن آغشته می نمائیم.
3. آب را می جوشانیم سپس مخلوط گوشت و ادویه را به آن اضافه کرده می گذاریم حدود 45 دقیقه بپزد. گاهگاهی به هم می زنیم. هنگامی که آب آن بخار شد آن را از روی گاز برداشته و کنار می گذاریم تا سرد شود.
4. با استفاده از یک چنگال، تخم مرغها را در کاسه بزرگی با هم مخلوط می کنیم.
5. روغن را در ماهیتابه بزرگی گرم می کنیم.
6. تکه های گوشت را در تخم مرغ زده شده می غلتانیم و سپس به مدت سه دقیقه در روغن سرخ می کنیم، هر کدام از آنها را یک بار بر می گردانیم.
7. گوشتها را در ظرف بزرگی چیده و با سیب زمینی سرخ شده یا چیپس، گوجه فرنگی و حلقه های لیمو تزئین می کنیم.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم برای 6 نفر:
گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
پیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
گردوی خرد کرده=دو سه قاشق سوپخوری
کشک سائیده=2 لیوان
نعنای خشک نرم=یک قاشق سوپخوری
روغن=100 گرم
نمک=به مقدار کافی
طرز تهیه:
گوشت را با یکی دو عدد پیاز رنده شده و کمی نمک و فلفل مخلوط می کنیم و کوفته ریزه درست می نمائیم. روغن را در ظرفی می ریزیم روی آتش می گذاریم داغ که شد کوفته ها را در روغن کمی سرخ می کنیم نعناع را روی کوفته می ریزیم و یک تفت می دهیم در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری زردچوبه به آن می زنیم و یک لیوان آب و کمی نمک داخل کوفته می ریزیم و پیاز داغ را اضافه می کنیم بعد از چند جوش کشک را مخلوط کرده بعد از یکی دو جوش ظرف را از روی آتش برمیداریم کمی گردو به آن مخلوط می کنیم در ظرف می کشیم کمی هم گردوی خرد کرده روی آن می پاشیم.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم برای 6 نفر:
گوجه فرنگی سفت و بزرگ=6 عدد
کره=50 گرم
پیاز ریز شده=1 عدد متوسط
روغن=5 قاشق غذاخوری
زنجبیل نرم شده=1 قاشق چایخوری
سیر تازه له شده=1 قاشق چایخوری
فلفل=1 قاشق چایخوری
نمک=1 قاشق چایخوری
پودر کاری=2/1 قاشق چایخوری
گوشت بره چرخ شده=450 گرم
فلفل سبز=1 عدد
گشنیز تازه
نکته:در این دستور غذایی می توانید بجای گوجه فرنگی از فلفل سبز دلمه ای نیز استفاده کنید.
طرز تهیه:
1.فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت از قبل گرم می کنیم.گوجه فرنگیها را شسته سر آنها را برداشته و داخل آن را خالی می کنیم.
2.ظرف نسوزی را با 50 گرم کره چرب می کنیم و گوجه فرنگیها را در ظرف قرار می دهیم.
3.روغن را در ماهیتابه گرم کرده و پیاز را در آن سرخ می کنیم.
4.حرارت را کم کرده زنجبیل،سیر،فلفل،نمک و پودر کاری را به آن می افزائیم و مخلوط را به مدت 5-3 دقیقه تفت می دهیم.
5.گوشت را به آن افزوده و 15-10 دقیقه می پزیم.
6.فلفل سبز و گشنیز را اضافه کرده و 3 تا 5 دقیقه دیگر مخلوط را تفت می دهیم.
7.با قاشق داخل گوجه فرنگیها را از مخلوط گوشت پر می کنیم و سر آنها را می گذاریم.گوجه فرنگیها را در فر به مدت 20-15 دقیقه می پزیم.
8.گوجه فرنگیها را در ظرف کشیده و به صورت گرم صرف می کنیم.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده=1 کیلوگرم
زنجبیل خرد شده=1 قاشق چایخوری
سیر له شده=1 قاشق غذاخوری
پودر فلفل قرمز=2 قاشق چایخوری
پودر هل=2/1 قاشق چایخوری
نمک=1 قاشق چایخوری
روغن زیتون=1 قاشق غذاخوری
مواد لازم برای سس:
تمر هندی=2 قاشق غذاخوری
آب=3 لیوان(600 میلی لیتر)
روغن حیوانی=2 قاشق غذاخوری
سیر=5 حبه
چوب دارچین=1 عدد
گوجه فرنگی پوست گرفته و له شده=2 عدد
پودر زنجبیل=1 قاشق چایخوری
ماست=1 پاکت(200 گرم)
طرز تهیه:
1. تمام مواد را با هم مخلوط کرده سپس آن را به صورت یک انگشت شکل دهید.
2. تمر را در آب خیس کنید.
3. سیر و دارچین را در روغن سرخ کرده و سپس گوجه فرنگی،زنجبیل و ماست و سس تمر پس از خیس خوردن را به آن اضافه کنید و روی شعله ملایم گذاشته تا بجوشد.
4. گوشتها را یکی یکی به مخلوط در حال جوش اضافه کنید سر ظرف را بگذارید و با حرارت ملایم به مدت 1 ساعت بپزید.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده=300 گرم
پیاز=2 عدد
گوجه فرنگی=2 عدد
کره=25 گرم
زعفران=کمی
نمک و فلفل=بمقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا پیازها را رنده کنید و گوشت را با پیاز و نمک و فلفل و زعفران که قبلا در آب جوش حل کرده اید مخلوط کنید و خوب مایه را مالش دهید. سپس مخلوط را در یک دیس گرد مناسب پهن کند و آن را به شکل قطعات مستطیل شکل ببرید. کره را روی آن بگذارید و به مدت 5 دقیقه با قدرت 100% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید. گوجه فرنگی ها را پوست گرفته آن را بصورت حلقه ای ببرید و روی گوشت و دور دیس بچینید و ظرف را بدون درب به مدت 10 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید. نوش جانتان!  


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده=250 گرم
گوجه فرنگی=5 عدد
سبزی دلمه=2/1 فنجان
برنج=2/1 فنجان
لپه=4/1 فنجان
پیاز داغ عسلی=3 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی=2 قاشق غذاخوری
کره=35 گرم
زعفران=2/1 قاشق مرباخوری
آب=1 فنجان
فلفل و فلفل=به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا لپه را 2 الی 3 ساعت خیس کرده سپس آن را همراه یک لیوان آب به مدت 5 دقیقه با قدرت 100% بدون درب داخل مایکروفر قرار دهید. برنج را شسته و به ظرف فوق اضافه کرده و دو برابر حجم برنج روی آن آب ریخته و مقداری کره و نمک به آن اضافه کنید و به مدت 15-10 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید. گوشت چرخ کرده،پیازداغ،نمک و فلفل را در یک ظرف مناسب ریخته و خوب با هم مخلوط کنید و به مدت 6-5 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید (در این فاصله یکبار آن را خوب هم بزنید) مقداری رب گوجه فرنگی را با آبجوش رقیق کرده به آن زعفران و کره اضافه کنید و به مدت 4-3 دقیقه با قدرت 100% داخل مایکروفر قرار دهید. تمامی موارد فوق را همراه با سبزی دلمه در یک ظرف بزرگ مخلوط کنید. سر گوجه فرنگی ها را به صورت دایره ببرید و بردارید و داخل آنها را خالی کنید. داخل آنها را با مایه دلمه آماده شده پر کنید بعد سر گوجه فرنگی ها را گذاشته و آنها را در یک ظرف مناسب چیده و مقداری از سس گوجه فرنگی را روی آن ریخته درب ظرف را گذاشته و آن را به مدت 25-20 دقیقه با قدرت 100% در مایکروفر قرار می دهیم.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:
گوشت ران بره=2 کیلو و نیم
زنجبیل تازه له شده=2 قاشق چایخوری
سیر له شده=2 قاشق چایخوری
پودر کاری=2 قاشق چایخوری
نمک=1 قاشق چایخوری
دانه های زیره=2 قاشق چایخوری
دانه فلفل سیاه=4 عدد
میخک=3 عدد
پودر فلفل قرمز=1 قاشق چایخوری
آبلیمو=3 قاشق غذاخوری
روغن=1و4/1 پیمانه
پیاز=1 عدد بزرگ پوست گرفته
آب=2 پیمانه/حدود 2 لیتر
طرز تهیه:
1- با یک چاقوی بزرگ چربیها را از گوشت بگیرید تمام اطراف گوشت را با یک چنگال سوراخ کنید.
2- در کاسه ای زنجبیل،سیر،کاری،نمک،زیره،میخک و فلفل را با هم مخلوط کنید.آبلیمو را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید. سپس آن را با قاشق روی گوشت ریخته و داخل گوشت ماساژ دهید.
3- روغن را در ماهیتابه ای گرم کرده،گوشت را به آن افزوده و پیاز را کنار گوشت قرار دهید.
4- آب کافی به آن افزوده تا گوشت را بپوشاند و با حرارت ملایم به مدت 2 و نیم تا 3 ساعت بپزد.گاهگاهی آن را برگردانید.
(اگر پس از مدتی آب بخار شد و گوشت هنوز نرم نشده،مقدار دیگری آب به آن بیافزایید). وقتی آب کاملا بخار شد کباب را برگردانید تا تمام اطراف آن قهوه ای شود.
5- کباب را از ماهیتابه خارج کرده و به ظرف صرف منتقل کنید. کباب را تکه تکه کره یا به صورت درسته سر میز ببرید.


   

درباره وبلاگ

کافه فان / Cafefun.ir
سایت اطلاعات عمومی و دانستنی ها

موضوعات

تبليغات

.:: This Template By : web93.ir ::.

برچسب ها: اطلاعات عمومی ، آموزش ، موفقیت ، ازدواج ، دانستنی ، گیاهان دارویی ، تعبیر خواب ، خانه داری ، سخن بزرگان ، دانلود ، بازیگران ، روانشناسی ، فال ، اس ام اس جدید ، دکتر شریعتی ، شاعران ، آموزش یوگا ، کودکان ، تکنولوژی و فن آوری ، دانلود ، تحقیق ، مقاله ، پایان نامه ، احادیث ، شعر ، رمان ، عکس ، قرآن ، ادعیه ، دکوراسیون ، سرگرمی ، اعتیاد ، کامپیوتر ، ترفند ، ورزش ، کد آهنگ ، مقالات مهندسی ، طنز ، دانلود کتاب ، پزشکی ، سلامت ، برنامه اندروید ، زنان ، آشپزی ، تاریخ ، داستان کوتاه ، مدل لباس ، مدل مانتو ، مدل آرایش