+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶

مواد لازم برای 6 نفر:


گوشت چرخ کرده بدون چربی=500 گرم


پیاز متوسط=2 عدد


سیر=3 تا 4 پر


نان سفید بریده شده=2 تا 3 ورق


شیر=3 تا 4 قاشق سوپخوری


گلپر کوبیده نرم=2/1 قاشق سوپخوری


نعناع تازه خرد شده=1 قاشق سوپخوری


تخم مرغ=1 عدد


روغن مایع یا روغن زیتون=3 تا 4 قاشق سوپخوری


طرز تهیه:


نان را در شیر می خیسانیم و آنرا نرم می کنیم.گوشت و پیاز رنده شده و سیر کوبیده و نان خیس خورده و نعناع خرد کرده را با گلپر و تخم مرغ و کمی نمک مخلوط می کنیم و خوب مالش می دهیم تا مواد مخلوط شوند. کمی آرد یا نان خشک کوبیده(آرد سوخاری)روی میز می ریزیم. از مایه گوشت گلوله هایی درشت تر از یک گردو درست می کنیم و آنها را در آرد می غلتانیم. مقداری روغن در تابه می ریزیم و می گذاریم داغ شود. کوفته ها را به طوریکه بر روی هم انباشته نشوند و در یک ردیف قرار گیرند،در تابه می چینیم،تابه را تکان می دهیم تا کوفته ها نچسبند؛گاهی آنها را زیر و رو می کنیم.وقتی کمی سرخ شدند،چند دقیقه در ظرف را می گذاریم و حرارت را ملایم می کنیم تا مغز آنها بپزد.بعد کوفته ها را از روغن خارج می کنیم و در صافی می ریزیم،وقتی روغن اضافی در صافی گرفته شد،آنها را در ظرف می چینیم.اطراف ظرف را با شاخه های کوچک نعناع تزئین می کنیم.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
گوشت چرخ کرده= نیم کیلو
گوجه فرنگی= 4 عدد
پیاز= یک عدد متوسط
آرد گندم= نصف پیمانه
روغن و ظرف گود برای سرخ کردن
برنج در صورت تمایل
طرز تهیه:
گوشت ها رو با پیاز رنده شده مخلوط میکنی و چنگ میزنی و بعد به اندازه گردو تو دستت درستشون میکنی و بعد آرد رو که توی بشقابی ریختی گوشت ها رو روی آرد قل میدی تا همه سطحش یک لایه نازک آردی بشه و بعد گوشت های فلفلی رو توی روغن که گذاشتی حسابی داغ شده میاندازی و میذاری سرخ بشن بعد در میاری و میچینی تو ظرف تا روغنشون گرفته بشه . حالا گوجه فرنگی ها رو رنده میکنی و با کمی نمک و فلفل قرمز توی یه قابلمه میریزی به همراه کمی روغن زیتون و میذاری بپزه و بصورت رب و غلیظ در بیاد حالا گوشت ها رو توی اون سس گوجه فرنگی در حال جوش میریزی و میذاری کمی به خورد گوشت ها بره و بعد همونطوری سرو میکنی . میتونی با برنج هم سرو کنی


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم برای 8 نفر:
گوشت سردست گوساله جوان=5/1 کیلوگرم
هویج متوسط=2 تا 3 عدد
گوجه فرنگی متوسط=3 تا 4 عدد
لیموترش=3 تا 4 عدد
سیر=3 تا 4 پر
نعناع و ترخان خرد کرده=2 قاشق سوپخوری
کره=100 گرم
پیاز ریز سفید=500 گرم
روغن مایع=3 تا 4 قاشق سوپخوری
آرد گندم=1 قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=بقدر کافی
طرز تهیه:
گوشت را در قطعات کوچک نازک ورقه می کنیم.روغن مایع را در ظرف مناسبی می ریزیم و روی آتش ملایم می گذاریم تا گرم شود.ورقه های گوشت را در روغن می اندازیم و حرارت را ملایم می کنیم.در ظرف را می بندیم تا آب گوشت کشیده شود.گوشت را بهم می زنیم تا کمی سرخ گردد.1 لیوان آب را با سبزیهای خرد شده و سیر کوبیده در داخل گوشت می ریزیم.وقتی گوشت کمی پخت،هویج را پوست کنده،حلقه حلقه می بریم.پیاز را هم پوست کنده می شوییم.هویچ و پیاز خرد شده را داخل گوشت می ریزیم و در ظرف را می گذاریم تا گوشت و سبزیها پخته شود ولی له نشود.روی گوجه فرنگیها آبجوش می ریزیم و پوست آنها را گرفته،خرد می کنیم.آرد را با کره کمی سرخ می نماییم و در اواخر طبخ داخل گوشت می ریزیم.کمی نمک و فلفل،و آب دو عدد از لیموها را گرفته،داخل گوشت می ریزیم.گوجه فرنگی های خرد شده را به آن اضافه می کنیم و بهم می زنیم.بعد از دو تا سه جوش خوراک را در ظرف می کشیم و 1 عدد لیموترش را پوست کرده،به شکل حلقه های نازک می بریم و روی گوشت می چینیم.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لا زم:
گوشت قسمت سردست چرخ کرده خیلی نرم=1 کیلو
پیاز متوسط=1 عدد
آرد سفید یا خرده نان=4/1 پیمانه
تخم مرغ=1 عدد
در صورت دلخواه زرد چوبه نمک فلفل و آب لیمو
طرز تهیه:
همه مواد را به خوبی مخلوط می کنیم و در یخچال یا در دمای اتاق می گذاریم تا چند ساعت بماند. به منظور اینکه نگذاریم مواد از سیخ کبابها بریزند باید قبل از ریختن پیاز به داخل آن آبش را کاملا گرفته و سپس آن را اضافه کنیم و همچنین هرچه مایع سردتر باشد بهتر به سیخهای کباب می چسبد. گوشتها را به 10 تا 12 قسمت تقسیم کرده و و هرتکه را به دور سیخهای کباب می چسبانیم سیخها را به فاصله چند اینچ دورتر از زغالها که بر روی گوشت کباب کن هستند قرار می دهیم و آنها را به طور مداوم می چرخانیم تا همه جای آن پخته شود


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم برای 6 نفر:
گوشت مغز ران گوسفند یا گوساله بدون استخوان=1 کیلو
روغن=150 گرم(یک پیمانه سرخالی)
پیاز سرخ کرده=2 تا 3 قاشق سوپخوری
سیر=2 تا 3 دانه
گوجه فرنگی=نیم کیلو
فلفل سبز دلمه=3 تا 4 عدد
آرد=1 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی=دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
گوشت را بشکل مکعب های کوچک می بریم و می شوئیم با پیاز سرخ کرده و سیر خرد شده در داخل ظرفی ریخته روی حرارت ملایم می گذاریم و در ظرف را می بندیم تا آب گوشت کاملا کشیده شود.بعد 2 تا 3 لیوان آب می ریزیم.می گذاریم گوشت بپزد ولی زیاد نباید له شود. فلفل را خرد کرده داخل گوشت می ریزیم.بعد از چند جوش آرد را در یکی دو قاشق روغن کمی سرخ می کنیم با رب گوجه فرنگی داخل ظرف گوشت ریخته و بهم می زنیم و می گذاریم آب گوشت کاملا تبخیر شود. روی گوجه فرنگی ها مقداری آب جوش ریخته پوست آن ها را می گیریم و گوجه فرنگی ها را خرد کرده تخم آنها را جدا می نمائیم و داخل ظرف گوشت با سایر مواد یکی دو جوش می دهیم بطوریکه گوجه فرنگی ها له نشوند بقدر کافی نمک و فلفل زده بعد از دو سه جوش در ظرف می کشیم.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم‌:
گوشت‌ چرخ‌كرده‌: 300 گرم‌
هويج‌ خرد شده‌: 3 عدد
فلفل‌ دلمه‌اي‌ خرد شده‌: 2 عدد
زيره‌: به‌ ميزان‌ كافي‌
 نمك‌ و فلفل‌ و دارچين‌: به‌ ميزان‌ كافي‌
 گوجه‌ فرنگي‌: 4 عدد
زرشك‌: به‌ ميزان‌ كافي‌
 سيب‌ زميني‌:6 عدد
 روغن‌ براي‌ سرخ‌ كردن‌: يك‌ قاشق‌ غذاخوري‌
كره‌: 1 قاشق‌ سوپخوري‌      
طرز تهيه‌:
ابتدا كره‌ را در ظرفي‌ مي‌ريزيم‌ و با هويج‌ خردو پخته‌ شده‌ و فلفل‌ دلمه‌اي‌ نگيني‌ خرد شده‌ تفت‌مي‌دهيم‌ و بعد گوشت‌ چرخ‌ شده‌ را به‌ همراه‌ زيره‌اضافه‌ مي‌كنيم‌ و بعد پوست‌ گوجه‌ فرنگي‌ها راگرفته‌ و آنها را رنده‌ مي‌كنيم‌ و با موادمان‌ مخلوطمي‌نماييم‌. نمك‌ و فلفل‌ و دارچين‌ و زرشك‌ را هم‌اضافه‌ كرده‌ و مي‌گذاريم‌ تا با حرارت‌ ملايم‌ پخته‌شوند. در مرحله‌ بعد، سيب‌ زميني‌ها را رنده‌ كرده‌و به‌ مواد اضافه‌ كرده‌ و مواد را خوب‌ باهم‌ مخلوطمي‌كنيم‌. آن‌ گاه‌ مقداري‌ از مواد را برداشته‌ وروي‌ كف‌ دست‌ خود به‌ صورت‌ كوفته‌ در آوريد وسپس‌ آنها را در روغن‌ سرخ‌ كنيد.
    حالا غذاي‌ شما براي‌ سرو شدن‌ آماده‌ است‌.
    تذكر: اگر دوست‌ داشتيد مي‌توانيد زرشك‌ رااز موادتان‌ حذف‌ كنيد.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم:(براي 4 نفر)
1-برگ مو تازه 300 گرم
2-گوشت گوساله 400گرم
3-سبزي دلمه(جعفري،گشنيز،شويد،نعنا،مرزه،پيازچه و ريحان)
4-ماست 3 ليوان
5-لپه يا باقلا سبز 150 گرم
6-پياز 3 عدد متوسط
7-برنج 3 پيمانه
8-نمک ،فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
9-روغن به مقدار لازم
طرز تهيه:
1-برنج را پس از شستشو،با ماست ميخيسانيم،به اين ترتيب که ماست را با چنگال زده و با يک ليوان آب مخلوط ميکنيم و روي برنج ميريزيم،مي گذاريم 2 ساعت بماند.
2-پيازها را خرد کرده و تفت مي دهيم، و سپس گوشت را که به فرم ريز خرد کرده ايم به آن افزوده و به تفت ادامه مي دهيم.
3-نمک و فلفل و زردچوبه را به مخلوط مي افزاييم.
4-بعد از سرد شدن،اين مخلوط را به برنج و ماست اضافه مي کنيم.
5-لپه يا باقلا را هم مي پزيم و پس از سرد شدن به بقيه مواد مي افزاييم.
6-در آخر هم سبزيها را که شسته و خرد کرده ايم به مواد مي افزاييم.
7-مواد حاصل را در برگ مو مي پيچيم،به اين ترتيب که هر برگ را به سمت پشت آن قرار داده و حدود 2 قاشق از مواد را در آن مي ريزيم و بعد مي پيچيم.
8-بعد از پيچيدن تمام برگ موها،کف قابلمه اي را برگ مو يا برگ کاهو قرار مي دهيم،و دلمه ها را در آن مي چينيم.
در نهايت مي گذاريم تا دلمه ها ما نند پلو دم بکشند(حدود 2 ساعت)
بعد از پخت مي توانيم مقداري کره آب کرده روي دلمه ها ريخته و در ظرف مورد نظر بچينيم


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم براي 6-5 نفر :
1کيلوگرم گوشت مغز ران گوسفند
2عدد متوسط فلفل دلمه‌اي سبز مکعبي خردشده
2عدد متوسط پياز مکعبي خردشده
1قاشق غذاخوري رب گوجه‌فرنگي
يک دوم قاشق چاي‌خوري زعفران 
100 گرم کره‌ي پاستوريزه
به‌مقدارلازم نمک و فلفل
2قاشق غذاخوري آب ليمو
روش تهيه:
گوشت را تميز کنيد و به صورت مکعبي برش دهيد. سپس آن را در چوب مخصوص (سيخ کباب چوبي) به سيخ بکشيد و در لابه لاي هر تکه گوشت 2تکه پياز و 2 تکه فلفل قرار دهيد. کره را در ظرفي آب کرده و سيخ‌ها را در آن قرار دهيد. آنگاه ظرف را روي حرارت قرار دهيد.
گاهي ظرف را تکان دهيد تا گوشت‌ها کمي تفت داده شود. سپس رب گوجه‌فرنگي را با مقداري کره تفت داده و 3-2 ليوان آب اضافه کنيد و پس از جوش آمدن، داخل گوشت بريزيد. پس از آن با حرارت ملايم بگذاريد تا بپزد. در پايان زعفران، آب ليمو، نمک و فلفل را اضافه کرده و اجازه دهيد تا آب آن کمي کشيده شود. آن گاه سيخ‌ها را در ديس چيده و سس باقي مانده را روي آن بريزيد و همراه با چلو سرو کنيد.
انرژي کل غذا 2860 کيلو کالري است.


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لازم :‌
 گوشت چرخ كرده :‌ نيم كيلو گرم
 جعفري وترخان :‌2 پيمانه
 گردو : 2 قاشق غذا خوري
 زرشك : 2 قاشق غذا خوري
 پياز :‌يك عدد
 گوجه فرنگي متوسط : 2 عدد
 روغن ،‌نمك ، فلفل ونان لواش :‌به اندازه كافي
 طرز تهيه :
 سبزي ها را پاك وخرد مي كنيم ،‌مغز گردو رامي كوبيم ، زرشك را پاك كرده ومي‌شوييم.
 در يك ظرف مقداري روغن ريخته ،‌گوشت وپياز خرد شده را روي آن مي ريزيم ،‌بعد            سبزيها  ،‌مغز گردو ،زرشك ، نمك ، فلفل وگوجه فرنگي خرد شده را به همراه دواستكان آب به آن اضافه مي كنيم وبا حرارت ملايم مي گذاريم پخته وآب آن تمام وسرخ شود .
دور نان هاي لواش را در مي آوريم وبه شكل چهار گوش يا مستطيل مي بريم . دروسط هر تكه نان مقداري از مايه گوشت رامي گذاريم بعد نان رامثل بغچه يا به شكل دلمه يا به شكل لوله در مي آوريم .
ظرف مخصوص فر را چرب كرده ودلمه ها را داخل آن مي چينيم وبا حرارت ملايم مي‌گذاريم نان ها سرخ شود . يا مي توانيم دلمه ها را دانه دانه روي حرارت ملايم در ماهي‌تابه سرخ كنيم .
وقتي دلمه ها سرخ شد در ديسي يك برگ كاهوي شسته شده مي گذاريم ودلمه ها را    روي آن مي چينيم .
مي توانيم براي تزئين كمي زعفران حل كرده وبه شكل خال خال روي دلمه ها بگذاريم ويا با سبزيجات آن را تزئين مي كنيم


   
+ ۱۳۹۰/۰۳/۰۶
مواد لا زم:
گوشت راسته پاک کرده 500= گرم
فلفل دلمه ای= 2 عدد
پیاز= 4 عدد
پیاز رنده کرده =1 قاشق
گوجه فرنگی= 8 عدد
ماست= 2/1 پیمانه
آب 2 عدد لیمو
زعفران =1 قاشق مربا خوری
روغن= 4 قاشق
نمک و فلفل
طرز تهیه:
برای تهیه شیشلیک باید از گوشت راسته یا فیله گوساله یا گوسفند استفاده نمود . نکته قابل توجه برای کباب خوب انتخاب گوشت آن است که باید نرم باشد (بوسیله گردوهای مخصوص نرم کننده گوشت نیز می توان گوشت را ترد و نرم نمود ) ولی بهتر است گوشت را با آب پیاز و فلفل 24 ساعت قبل آماده و نرم نمود . انواع کباب باید در عین پختگی زیاد خشک نشود. گوشت را تقرﻳﺒﺄ بقطر دو سانتی متر می بریم و شکل آن نیز لا زم نیست منظم باشد سپس پیاز را نرم رنده می کنیم و روغن زیتون و فلفل را با پیاز رنده شده مخلوط می کنیم و گوشت را در این مایه می خوابانیم و می گذاریم لا اقل یکشب بماند بعد گوشتها را به سیخ کشیده و کمی روی آنرا می کوبیم باید بین هردو یا سه قطعه کوچک دنبه به سیخ کشید و موقع طبخ حرارت باید کمی ملا یم باشد.


   

درباره وبلاگ

کافه فان / Cafefun.ir
سایت اطلاعات عمومی و دانستنی ها

موضوعات

تبليغات

.:: This Template By : web93.ir ::.

برچسب ها: اطلاعات عمومی ، آموزش ، موفقیت ، ازدواج ، دانستنی ، گیاهان دارویی ، تعبیر خواب ، خانه داری ، سخن بزرگان ، دانلود ، بازیگران ، روانشناسی ، فال ، اس ام اس جدید ، دکتر شریعتی ، شاعران ، آموزش یوگا ، کودکان ، تکنولوژی و فن آوری ، دانلود ، تحقیق ، مقاله ، پایان نامه ، احادیث ، شعر ، رمان ، عکس ، قرآن ، ادعیه ، دکوراسیون ، سرگرمی ، اعتیاد ، کامپیوتر ، ترفند ، ورزش ، کد آهنگ ، مقالات مهندسی ، طنز ، دانلود کتاب ، پزشکی ، سلامت ، برنامه اندروید ، زنان ، آشپزی ، تاریخ ، داستان کوتاه ، مدل لباس ، مدل مانتو ، مدل آرایش